Çalışkan: "Dünden Daha Kazançlı Bir Sanayi İçin Çabalayacağız"

Bugün gerçekleştirilen genel kurul toplantısında güven tazeleyen Silivri Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan yaptığı teşekkür konuşmasında, “Sanayi sitemizin çıkarlarını kendi çıkarlarımızın üstünde tutacağımızdan asla şüpheniz olmasın” ifadelerini kullandı.

Çalışkan: "Dünden Daha Kazançlı Bir Sanayi İçin Çabalayacağız"
Editör: Yaz Dostum
23 Ağustos 2020 - 14:59 - Güncelleme: 23 Ağustos 2020 - 15:01
Silivri Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi bugün olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Tek liste çerçevesinde kaydedilen kongrede mevcut Başkan Ercan Çalışkan, güven tazeleyerek 2024’e kadar görev yapma fırsatını oybirliği ile edindi.

“GÜVENİNİZE LAYIK OLACAĞIMIZDAN ŞÜPHENİZ OLMASIN”

Başkan Çalışkan, yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi: “Değerli üyelerimiz, sanayi sitemiz 1989 yılında kurulmuş. Sanayi sitemizde geçmiş dönemlerde hizmet etme fırsatı bulmuş değerli büyüklerime, ustalarıma, üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Aramızdan ebediyete intikal etmiş ustalarımıza, üyelerimize, esnaflarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Dünyanın ve ülkemizin zor bir dönemden geçtiği şu günlerde sanayi esnafımızın bu süreci en az hasarla atlatması en büyük temennimizdir. Sayın üyelerimiz, esnaflarımız bana ve yönetim kuruluma 2020-2024 yılları arasında görev yapma fırsatını oybirliği ile veren sanayi esnaflarımıza, üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Sanayi sitemizin çıkarlarını kendi çıkarlarımızın üstünde tutacağımızdan asla şüpheniz olmasın. Bütün çabamız ve çalışmamız dünden daha güzel, daha kazançlı bir sanayi için olacaktır. Güveninize layık olacağımızdan şüpheniz olmasın.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

YORUMLAR

  • 0 Yorum