7.5 kilometrelik Silivri-Gazitepe yoluna İBB'den asfalt

İBB Avrupa Yakası 5. Bölge Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri, Silivri-Gazitepe yolunda “asfalt kaplama çalışmaları” öncesi yol kazıma işlemi gerçekleştirdi. Yoğun şekilde devam eden asfalt döküm öncesinde yol kazıma çalışmalarını CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen; Gazitepe Mahalle Muhtarı Seçattin Ildiz ve İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Seyfullah Demirel ile birlikte yerinde inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

7.5 kilometrelik Silivri-Gazitepe yoluna İBB'den asfalt
Editör: Yaz Dostum
31 Ağustos 2021 - 22:10 - Güncelleme: 31 Ağustos 2021 - 22:16
İlçe merkezindeki ana arterler ve caddeleri Silivri’ye yakışır hale dönüştürme gayretini kararlı bir şekilde devam ettiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, mahallelerin asfalt ihtiyacını da göz ardı etmeden gidermeyi sürdürüyor. Kırsal mahallelere ulaşımı sağlayan güzergahlarda özverili bir çalışma yürüten Avrupa Yakası 5. Bölge Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri, ihtiyaç duyulan yerleri asfalt yol konforuna kavuşturuyor. Büyükşehir ekipleri, bu kapsamda Silivri-Gazitepe yolunda “asfalt kaplama çalışmaları” öncesi yol kazıma çalışması yürüttü.

Silivri-Gazitepe yolunda gerçekleştirilen yol kazıma işlemlerini CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen; Gazitepe Mahalle Muhtarı Seçattin Ildiz ve İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Seyfullah Demirel ile birlikte inceledi, çalışmanın son durumu hakkında yetkililerle istişare etti.

Asfalt kaplama öncesi yapılan çalışmayı değerlendiren Başkan Esen, Büyükşehir Belediyesi’nin Silivri’de rahat ve konforlu ulaşımda eksiklikleri gidermeye özen gösterdiğini, gece gündüz demeden özverili bir çalışma yürüttüğünü ifade etti öte yandan toplam uzunluğu yaklaşık 7.5 kilometre olan yolun 2. Etap asfaltlama çalışmalarına yeni haftayla birlikte başlanacağını söyledi. Esen, “Çalışmalarımız bölge halkımıza ve köyümüze hayırlı olsun” dedi.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum