Büyük Zafer'in 99'uncu Yıl Dönümüne CHP'den Yakışır Kutlama

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları ile 30 Ağustos Zafer Bayramı saat 09.00’da ilçe merkezinde gerçekleştirilen resmi törene katıldı. Atatürk Büstüne parti çelengini bırakmanın ardından günün anlam ve önemine uygun konuşma Başkan Esen tarafından yapıldı.

Büyük Zafer'in 99'uncu Yıl Dönümüne CHP'den Yakışır Kutlama
Editör: Yaz Dostum
31 Ağustos 2021 - 21:38 - Güncelleme: 31 Ağustos 2021 - 21:42
CHP Silivri İlçe Başkanlığı, Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığını yaptığı Büyük Taaruz'un zaferle sonuçlanmasının kutlandığı bu ulusal bayramda saat 13.00’da eş zamanlı olarak Ortaköy, Kavaklı, Çanta, Gümüşyaka, Büyükçavuşlu, Selimpaşa ve Değirmenköy mahallelerinde vatandaşların coşkulu katılımlarıyla Atatürk Büstlerine çelenk sundu, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımızı okudu.

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları akabinde mahalle esnaflarına bayrak dağıtarak 30 Ağustos Zafer Bayramımızı vatandaşlarla birlikte coşkuyla kutladı.

Kavaklı Mahallesi’nde yapılan güreş müsabakalarını ziyaret ettikten sonra saat 18.00’da Silivri sahilde stantlar kurarak örgüt ile birlikte Silivri sakinleri için hazırladıkları CHP logolu balon ve Türk bayraklarını dağıttılar ve tüm Silivri sahilini kırmızı beyaza büründürerek 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliğini saat 24.00’a kadar devam ettirip, sonlandırdılar.




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum