Abdullah Bilgingüllüoğlu ve Rumeli Üniversitesi arasında protokol imzalandı

Abdullah Bilgingüllüoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu ve İstanbul Rumeli Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Abdullah Bilgingüllüoğlu ve Rumeli Üniversitesi arasında protokol imzalandı
Editör: Yaz Dostum
01 Nisan 2021 - 21:49 - Güncelleme: 01 Nisan 2021 - 21:51

Abdullah Bilgingüllüoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu ile İstanbul Rumeli Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı. Üniversite akademisyenlerinin özel eğitimdeki tecrübelerini özel öğrenciler ile paylaşmasını hedef alan protokol çerçevesinde üniversite öğrencileri, özel öğrencilerle birlikte ortak faaliyetler yürütebilecek.

Söz konusu protokol İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Özyaral ve Abdullah Bilgingüllüoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Bünyamin Kurt tarafından imza altına alındı.

KURT : “ENGELSİZ AKADEMİ PROJESİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Konu hakkında bilgilendirmede bulunan Bünyamin Kurt, şunları kaydetti:

"Okulumuz ve Rumeli Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı. Başta Sayın Prof. Dr. Oğuz Özyaral ve Öğrt . Görv. Sayın Elif Türel olmak üzere Özel Bireylere samimi hassasiyet ve duyarlılık gösteren Rumeli Üniversitesi bu duyarlılığı sözde değil uygulamada göstererek bir farkındalığa imza attı. Yapılan İşbirliği Protokol ü ile akademisyenler Özel Eğitimde tecrübelerini paylaşıp, öğrenciler ise özel öğrencilerle birlikte faaliyet yapacaklar. Faaliyetlerin yanı sıra , “Engelsiz Akademi” projesi de hayata geçirilecek. Türkiye de bir ilk olması hasebiyle bu önemli işbirliği büyük bir farkındalık oluşturacaktır."

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum