AK Parti'de Kongre Öncesi Bu Dönemin Son Toplantısı Yapıldı

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, 22 Kasım’da gerçekleştirilecek 7. Olağan Kongre öncesi, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte bu dönemin son toplantısını gerçekleştirerek toplantı sonrası görevleri boyunca gerçekleştirdikleri hizmetleri ve emekleri için teşekkür plaketi takdiminde bulundu.

AK Parti'de Kongre Öncesi Bu Dönemin Son Toplantısı Yapıldı
Editör: Yaz Dostum
17 Kasım 2020 - 21:52
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, konuya ilişkin şunları kaydetti:

“İTTİFAKI RUHUNU SİLİVRİ’MİZDE ZAFER İLE TAÇLANDIRAN KIYMETLİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİME VE PEK KIYMETLİ AİLELERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

“22 Kasım’da gerçekleştireceğimiz 7. Olağan Kongremiz öncesi, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte bu dönemin son toplantısını gerçekleştirerek toplantı sonrası görevleri boyunca gerçekleştirdikleri hizmetleri ve emekleri için teşekkür plaketi takdiminde bulunduk. Göreve geldiğimiz 8 Nisan 2018 tarihinden bu yana Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği Büyük Türkiye idealine kavuşmak ve Silivri’mize hizmet etmek adına birlikte çalışmaktan büyük onur ve gurur duyduğum, gece gündüz demeden ailesinden, eşinden, çocuklarından ve dahi işinden feragat edip üç yıla yakın süredir bizimle beraber yol yürüyerek Cumhur İttifakı ruhunu Silivri’mizde zafer ile taçlandıran kıymetli yönetim kurulu üyelerime ve onların bu dava yolunda harcadıkları vakit için sabır ve müsemma gösteren pek kıymetli ailelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim hepinizden razı olsun.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum