AK Parti'den ekonomiye dair dikkat çeken toplantı

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Ekonomi Buluşmaları" programı Silivri'de Hazine ve Maliye Bakanı Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati'nin katılımıyla düzenlendi.

AK Parti'den ekonomiye dair dikkat çeken toplantı
Editör: Yaz Dostum
19 Eylül 2021 - 10:38 - Güncelleme: 19 Eylül 2021 - 11:02
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Ekonomi Buluşmaları" programı kapsamında AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı'nın ev sahipliğinde Silivri Sanayi ve İş İnsanları İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.



Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği (SİAD) Üyelerini, kamu bankalarının yöneticilerini ve vergi denetmenlerini bir araya getiren toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu öncülük etti.



Oğuz Aral Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati'nın yanı sıra, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, İstanbul İl Başkan Vekili Adem Yıldırım, İstanbul İl Ekonomi İşleri Birim Başkanı Gıyaseddin Gergin, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Tuncay Çokyaman, Mehmet Küçük, Tarkan Burçak Uygun, Onur Yalçınkaya, Silivri İlçe Ekonomi İşleri Birim Başkanı Kubilay Han, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevnur Kankaya, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Tayyip Tellioğlu, İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi Yurdanur Bika ve İstanbul İl Gençlik Kolları Ekonomi İşleri Birim Başkanı Erdem Kertişçi, Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği (SİAD) Hakan Kocabaş ve Üyeleri, kamu bankalarının yöneticileri ve vergi denetmenleri katılım gösterdi.



AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Gıyaseddin Gergin, toplantı öncesinde basın mensuplarını bilgilendirerek şunları söyledi:

"Sorunları dinlemek, anlamak ve çözmek odaklı bir çalışma gerçekleştirmiş olduğumuz. Sanayici ve iş insanlarımızın yanı sıra toplantıya kamu bankaları ve Vergi Dairesi yetkilileri de iştirak ederek sorunların karşılıklı konuşulup, yerinde çözüm için bir araya geliyoruz. İş insanlarımızın kamu bankaları ve vergi sorularına yanıt, sorunlarına çözüm amaçlı bir çalışma. Bakan Yardımcımız ayrıca Türkiye ekonomisine dair bir sunum gerçekleştirerek doğru bilgilendirme ve bilgi kirliliğini önlemek amacıyla bir sunum yapacak. Türkiye'nin ekonomik bazda salgın sürecini nasıl yönettiği aktarılıp şikayetler dinlenip, çözüm yolunda çaba sarf edilecek.”

Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.




YORUMLAR

  • 0 Yorum