AK Parti'den Vekil Kaynarca eşliğinde bir dizi ziyaret

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca'nın da katılımı ile ilçede bir dizi ziyaret programı gerçekleştirdi.

AK Parti'den Vekil Kaynarca eşliğinde bir dizi ziyaret
Editör: Yaz Dostum
04 Eylül 2021 - 23:28 - Güncelleme: 04 Eylül 2021 - 23:39
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Ömer Tekin, yönetim kurulu üyeleri ve İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca'nın da katılımı ile ilçede bir dizi ziyaret programı düzenledi.

AK Partili heyet ilk olarak 2021-2022 yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla Milli Eğitim Bakanı Zekeriya Artar ile görüşme gerçekleştirdi. Ardından Silivri Devlet Hastanesini ziyaret ederek hastaneye yeni başhekimi olarak görevlendirilen Uzm. Dr. Soner Oflazoğlu ile bir araya geldiler. Burada yapılan sohbetlerde siyasiler, Oflazoğlu'na yeni görevinde başarı temennilerinde bulundular.

Son ziyaretlerini ise Silivri Balıkçılar Kooperatifi'ne gerçekleştirdiler. Yeni av sezonu dolayısıyla tüm balıkçılara hayırlı olsun dileklerini ileten siyasiler, balıkçı esnaflarına bol kazançlar temennilerini aktardılar.




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum