Avcılar'dan Başkan Volkan Yılmaz'a Ziyaret

Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği Başkanı Ediz Özkanlı, yönetim kadrosu ile birlikte Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ı ziyaret etti.

Avcılar'dan Başkan Volkan Yılmaz'a Ziyaret
Editör: Yaz Dostum
04 Eylül 2021 - 23:21
Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği'nin 2. Olağan Kongresi'nde Ediz Özkanlı, yönetim kurulu başkanlığı görevini devralmasının ardından protokol ziyaretlerine start verdi.

İlk ziyaretini Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a gerçekleştirin Özkanlı'ya yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Silivri Belediye binasındaki Eşref Efendi Toplantı Salonunda düzenlenen görüşmede Özkanlı, derneğin geçmişten bugüne yapmış olduğu faaliyetlerinden söz ederek gelecek planlarından söz etti.

Yapılan ziyaret ile ilgili Özkanlı, sosyal medya hesabı üzerinden kaydetmiş olduğu bilgilendirmelerinde şunları söyledi:

Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği olarak bugün  protokol ziyaretlerimiz kapsamında ilk ziyaretimizi bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan ve bundan sonra ki süreçte de her zaman yanımızda olacağından asla şüphemiz olmayan, Silivri Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz’ı ziyaret ettik. Ziyaretimizde derneğimizin bugünü ve geleceği hakkında, fikirleri ve tavsiyeleri bizler için çok kıymetli olan başkanımız ile istişareler de bulunduk. Sayın Başkanımıza misafirperverlikleri için teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Ziyaret hatıra fotoğraflarının çektirilmesinin ardından sona ererken Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Özkanlı ve ekibine çalışmalarında başarılar dileyerek kendisine olan ziyaretlerinden dolayı teşekkür temennilerinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum