Silivri Kaymakamı Partal için Kale Park'ta veda programı düzenlendi

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Bursa Osmangazi Kaymakamlığına atanan Silivri Kaymakamı Ali Partal için Kale Park Sosyal Tesislerinde veda programı düzenlendi.

Silivri Kaymakamı Partal için Kale Park'ta veda programı düzenlendi
Editör: Yaz Dostum
04 Eylül 2021 - 23:12
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazetede yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Silivri Kaymakamı Ali Partal, Bursa Osmangazi Kaymakamlığı görevine atandı.

İlçedeki 5 yıllık görev sürecini tamamlayan Partal için bu akşam üzeri Kale Park Sosyal Tesislerinde veda programı düzenlendi.

Programa; Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, CHP İlçe Başkanı Berker Esen, İYİ Parti İlçe Başkanı Refik Bek, DP İlçe Başkanı Halide Avlu, BBP İlçe Başkanı Ramiz Aksu, İlçe Emniyet Müdürü Cemil Erim, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, Silivri Belediyesi geçmiş dönem Başkanlarından Hüseyin Turan,  protokol üyelerinin yanı sıra siyasiler, oda başkanları, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katılım sağladı.

Günün anlam ve onemi dolayısıyla Kaymakam Partal, bir konuşma gercekleştirerek veda programına katılan herkese teşekkür etti. Öte yandan beş yıllık hizmet sürecinde ilçede yaptıkları işlere dair bilgiler veren Partal, Bursa'nın Osmangazi ilçesine yolu düşen herkese kapısının her zaman açık olduğunu ifade etti.

Programda ayrıca Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz tarafından Partal'a, fahri hemşehrilik beratı takdim edilirken STK Temsilcileri de kendisini teşekkür plaketleri ile onurlandır.

Program sonunda masaları tek tek ziyaret eden Partal, protokol üyeleri ve vatandaşlarla vedalaşarak birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum