AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri'nden 30 Ağustos Mesajları

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesapları üzerinden mesaj yayımladılar. Ülkemiz düşmanlarına karşı birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekilen mesajlarda, aziz şehitlerimizde rahmet ve minnetle yad edildi.

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri'nden 30 Ağustos Mesajları
Editör: Yaz Dostum
31 Ağustos 2021 - 09:37
Yayımlanan mesajlarda şunlar kaydedildi:

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas: Zafer, Zafer benimdir diyebilenindir. Başarı ise, Başaracağım diye başlayarak sonunda Başardım diyebilenindir. M. Kemal ATATÜRK Bu inançla, başta "Egemenlik" kayıtsız şartsız milletindir, diyen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere vatanı uğrunda canlarını veren aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Filiz Baş Güler: 30 Ağutos Zafer Bayramı.Zaferimizin yıldönümünde bu CENNET VATAN için hayatını feda eden başta Türkiye Cumhuriyeti'mizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm ecdadımızı saygı, rahmet ve minnetle yad ediyorum...Bayramımız kutlu olsun.

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Celalettin Yazıcı: Taaruz planı sade, çok etkili, ama o derecede de riskliydi. 2. Ordu Komutanı Yakup Şevki Paşa’nın bu plana karşı olduğu biliniyordu. Yakup Şevki Paşa, Harbiye’de strateji öğretmenliği yapmıştı. Bu yüzden hoca diye anılır, düşüncelerine saygı gösterilirdi. Hatta Yakup Şevki Paşa Atatürk’ün de hocasıydı. Yakup Şevki Paşa, inandığı görüşü tarih önünde savunuyordu: “Buna karar verenler tarihe karşı, büyük vebal (günah) altında kalırlar. Adama vatan haini derler. Hepimizi Meclis’in önünde asarlar.”Mustafa Kemal, “Korkmayın Paşam. Tarihe ve millete karşı bütün sorumluluk bana aittir” dedi. 30 Ağustos Zaferi milli birlik ve beraberlik ruhu içerisinde bağımsızlık meşalesinin ebediyen yanacağı bir zaferdir. Bu Zafer Bayramımız kutlu olsun.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum