AK Parti Silivri'de "yürütme kurulu" belli oldu

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığının yeni yürütme kurulu üyeleri açıklandı. İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu’nun 10 kişilik yürütme kurulu kadrosunda 3 kadın temsili dikkat çekiyor.

AK Parti Silivri'de "yürütme kurulu" belli oldu
Editör: Yaz Dostum
22 Aralık 2020 - 22:43 - Güncelleme: 22 Aralık 2020 - 22:45
Geçtiğimiz haftalarda AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, 7. Olağan Kongre sonrası yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını teslim almıştı. Delegelerin teveccühüyle güven tazeleyen Başkan Bozoğlu, yapılan istişareler sonrası yürütme kurulu üyelerini belirledi.

BOZOĞLU: BAYRAK DEĞİŞİMLERİ GÜCÜMÜZE GÜÇ KATIYOR

Başkan Mutlu Bozoğlu, konuyla ilgili açıklamasında şunları kaydetti: “Hep birlikte, millete hizmet yolunda yürümeye devam ediyoruz. Bu yolda gerçekleşen bayrak değişimlerinin ise gücümüze güç kattığı inancındayız. Bu vesile ile bize güç veren kurucularımıza, delegelerimize, mahalle, ilçe ve il yöneticilerimize, Kadın ve Gençlik Kollarımıza, tüm Ak Parti camiamıza ve bizlere destek veren tüm üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Hep birlikte büyük milletimize hizmet etmeye, 2023 hedeflerimizi gerçekleştirmek için çalışmaya devam edeceğimiz Yürütme Kurulumuz Ak Parti'mize ve Silivri’mize hayırlı olsun.”

YÜRÜTME KURULU AÇIKLANDI

Buna göre AK Parti Silivri’nin yeni yürütme kurulunda yer alan isimler şöyle:

Serkan Aydın (Siyasi ve Hukuki İşler), Hasan Türkyılmaz (Yerel Yönetimler), Sedat Alkış (Teşkilatlanma), Kubilay Han (Ekonomi İşleri), Semanur Kepenek (Seçim İşleri), Ahmet Ali Zilan (Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler), Hakan Bayraktar (Tanıtım ve Medya), Ekrem Pamuk (Mali ve İdari İşler), Ayfer Uçar Dağgül (Sosyal Politikalar), Esra Yılmaz (İlçe Sekreteri).



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum