AK Partili Çolakoğlu; "Doğru Söylemek Ne Zaman Trollük Oldu?"

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çolakoğlu, CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen’in Lozan mesajındaki ithamlarına kayıtsız kalmadı. 

AK Partili Çolakoğlu; "Doğru Söylemek Ne Zaman Trollük Oldu?"
Editör: Yaz Dostum
24 Temmuz 2020 - 14:00 - Güncelleme: 24 Temmuz 2020 - 14:20
 
CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, Lozan Barış Antlaşması'nın 97. yılı nedeniyle yayımladığı mesajında, “AKP’li meclis üyesi her paylaşımında olduğu gibi Lozan ile ilgili paylaşımında da okumadan araştırmadan cahilce yorumlarda bulunmuş. Uşi ve Lozan antlaşmalarının birbirinden ayrı antlaşmalar olduğunu bilmediği için bu yorumu yaptığını düşünüyor ve okumadan araştırmadan konuştukları için halkımız adına üzülüyoruz. Hak aramak isteyen varsa Lozan’a çamur atmak yerine, vatan toprağını terk edip, bayrağı indirip Süleyman Şah türbesini kaçıranlar karşında Musul Elçiliğini İşid’e teslim edenler karşısında hak arasın!” demişti. AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çolakoğlu, CHP’li Esen’in bu ithamları karşısında suskun kalmadı.
 
“ASIL TROLLÜK AYASOFYA İÇİN İKİ ÇİFT LAF EDEMEMEKTİR!”

“CHP’nin İlçe Başkanı benim için trollük yapıyor diyor ama doğru bildiğini söylemek ne zamandan beri trollük oldu ki?” diye soran Çolakoğlu, “Trollük 86 yıl aradan sonra açılacak olan Ayasofya’yla birlikte tüm Türkiye ve İslam alemi ayağa kalkmışken iki çift laf edememektir” şeklinde konuştu.

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen'in Lozan Barış Antlaşması'nın 97. yılı nedeniyle yayımladığı ve hedefine AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi ve troller olarak nitelediği kişileri aldığı o mesajın haber linki aşağıda;

https://www.yazdostum.net/esen-bozuk-zihniyetin-urunleri-trolluge-devam-edecek/11154/


 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum