Başkan Bozoğlu'ndan Türk Basınına Övgü

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısı ile yayımladığı mesajında, “Türk basını tarihin her döneminde milletin gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı içerisinde başarı ile yerine getirmiştir” ifadelerini kullandı.

Başkan Bozoğlu'ndan Türk Basınına Övgü
Editör: Yaz Dostum
24 Temmuz 2020 - 14:55
 
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Bozoğlu mesajında Türk basınından övgü dolu sözlerle bahsetti.

“TÜRK BASINI TARİHİN HER DÖNEMİNDE ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ BAŞARIYLA YERİNE GETİRMİŞTİR”
 
Başkan Bozoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Türk basını tarihin her döneminde milletin gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı içerisinde başarı ile yerine getirmiştir.

“BASIN ÇALIŞANLARININ BU ÖNEMLİ GÜNÜ’NÜ KUTLUYORUM”

Türk basınında sansürün kaldırılışının 112. yıldönümünde, ilçemizde faaliyet gösteren televizyon, radyo, dergi, internet haber siteleri, haber ajansları, yerel ve yaygın gazete temsilcileri olmak üzere tüm değerli basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutlar; kendilerine sağlık, başarı ve esenlikler dileriz.”
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum