AK Partili Meclis Üyelerinden "Mertcan Kaya'nın Ailesine" Anlamlı Ziyaret

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri Av. Hacer Yıldırım ve Yasin Gören, ilçemizde bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden Mertcan Kaya’nın ailesini Babalar Günü dolayısıyla ziyaret etti.

AK Partili Meclis Üyelerinden "Mertcan Kaya'nın Ailesine" Anlamlı Ziyaret
Editör: Yaz Dostum
21 Haziran 2021 - 21:19 - Güncelleme: 21 Haziran 2021 - 21:37

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri Av. Hacer Yıldırım ve Yasin Gören, Kumluk Mevki’nde kalabalık bir gurubun bıçaklı saldırısı sonucu genç yaşta aramızdan ayrılan Mertcan Kaya’nın ailesini Babalar Günü münasebetiyle ziyaret ederek bir kez daha ailenin acısına ortak oldu.

Evladını hayatının baharında toprağa veren, olaya karışan tüm zanlıların ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alması için büyük bir mücadele veren acılı baba Akın Kaya’nın Babalar Günü’nü kutlayan AK Partili siyasetçiler, aile fertleriyle sohbet ederek herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu, her zaman yanlarında olacaklarını söyleyerek güç verdi.

Yaşanan acıya sözlerin yetersiz kaldığını dile getirerek merhum için dua edip aileye sabırlar dileyen Hacer Yıldırım ve Yasin Gören, aynı kavgada yaralanan kardeş Metehan Vehbi Kaya’nın da bir an önce eski sağlığına kavuşmasını temenni ederek kendisine Allah'tan şifa diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaya ailesi, ilgi ve alakalarından ötürü AK Partili Belediye Meclis Üyelerine teşekkür etti, adaletin yerini bulmasını istediklerini belirterek, acılarının çok büyük olduğunu söyledi.






 

YORUMLAR

  • 0 Yorum