AK Partili Milletvekili Adayı Bozoğlu, Başkan Akıncı ile görüştü

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Mutlu Bozoğlu, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı’yı ziyaret etti.

AK Partili Milletvekili Adayı Bozoğlu, Başkan Akıncı ile görüştü
Editör: Yaz Dostum
25 Nisan 2023 - 21:12
Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı, AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Mutlu Bozoğlu ile beraberinde AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Mutlu Bozoğlu ve parti yöneticilerini ağırladı.

Ziyaretleri nedeniyle konuklarına teşekkür eden Başkan Akıncı, milletvekili adayı Bozoğlu’na çalışmalarında başarılar diledi. 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Akıncı, istişare çerçevesinde Silivri Şoförler Odası’nın çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Vekil Adayı Bozoğlu ise görüşmeye ilişkin, “Silivri'mizde taşımacılık ve şoförlük üzerinden hayatlarını idame ettiren, ömürlerini direksiyon başında geçiren vatandaşlarımız için ne tür faydamız dokunabilir diyerek ziyaretimizi gerçekleştirdik. Doğru zaman da doğru hedefleri tamamlamak için adım adım İstanbul’umuzu dolaşmaya devam ediyoruz” notunu düştü.


Haber : Batuhan GÜÇLÜ



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum