CHP 3. Bölge Milletvekili Adaylarından Silivri Şoförler Odası Çıkarması

Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı, Cumhurbaşkanlığı ve 28'nci dönem milletvekili genel seçimleri için sahada yoğun tempoda çalışmalarını sürdüren CHP İlçe Başkanı Berker Esen ve yönetimi ile birlikte CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayları Doruk Bulut, Mehtap Albayrak ve Turgut Koç'u misafir etti.

CHP 3. Bölge Milletvekili Adaylarından Silivri Şoförler Odası Çıkarması
Editör: Yaz Dostum
25 Nisan 2023 - 20:57
14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için “halktan yana bir iktidar kurma” mottosu ile sahada aktif şekilde çalışan CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayları Doruk Bulut, Mehtap Albayrak, Turgut Koç beraberlerinde CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri Bora Balcıoğlu ve Melih Yıldız ile parti yöneticileri, protokol ziyaretleri kapsamında Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı’ya ziyarette bulundu.

Milletvekili adaylarına çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Akıncı, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ






 

YORUMLAR

  • 0 Yorum