Başkan Çalışkan, Milletvekili Adayı Bulut'u ağırladı

Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Doruk Bulut ile beraberinde CHP İlçe Başkanı Berker Esen ve yönetimini ağırladı.

Başkan Çalışkan, Milletvekili Adayı Bulut'u ağırladı
Editör: Yaz Dostum
25 Nisan 2023 - 20:25
14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekili seçimi için zaman daralıyor.

Kılıçdaroğlu'nun son halini verdiği Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edilen CHP İstanbul 3. Bölge milletvekili aday listesinin 12. sırasında yer alan Doruk Bulut, sahada baskın şekilde çalışmalar gerçekleştiriyor. Gece gündüz demeden esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Doruk Bulut, protokol ziyaretleri çerçevesinde Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan’ı ziyaret etti. Bulut’a ziyaretinde CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri Bora Balcıoğlu ve Melih Yıldız ile parti yöneticileri eşlik etti.


Görüşmede 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçimin olası sonuçlarının ülke yönetimine etkisini konuşulurken Başkan Çalışkan, seçim sonuçların ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ederek Vekil Adayı Bulut’a ve beraberinde CHP heyetine çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ


YORUMLAR

  • 0 Yorum