Değirmenköy Evladını Bağrına Bastı

CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Doruk Bulut, seçim çalışmaları kapsamında geçtiğimiz akşam doğup büyüdüğü topraklar olan Değirmenköy’de vatandaşlarla bir araya geldi. Hemşerileri tarafından coşku ve yoğun ilgi ile karşılananan Bulut, “Aslında biraz heyecanlı biraz duygusalım. Köyümüzün bu zamana kadar hiçbir seçim döneminde bir milletvekili olmamış. O motivasyonu, o sorumluluğu üzerimde taşıyorum” dedi ve ekledi: “12. sıradayız. İnşallah 12’den vuracağız. Seçilir bir yerden Milletvekili Adayıyım. İnşallah sizlerin Ankara’da sesi olacağım. Bana sahip çıkacağınıza yürekten inanıyorum.”

Değirmenköy Evladını Bağrına Bastı
Editör: Yaz Dostum
24 Nisan 2023 - 15:01 - Güncelleme: 24 Nisan 2023 - 15:07
CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Doruk Bulut, dün akşam CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Nazlı Akyüz ve parti yöneticileri ile beraber Değirmenköy Mahallesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Bulut, 14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçim öncesi vatandaşlardan destek sözü aldı.

Öte yandan CHP eski İl Genel Meclis Üyesi Gürcan Albayrak ile siyasetin önemli isimlerinden Ahmet Yenilmez de Vekil Adayı Bulut’un yanında yer alarak desteğini ortaya koyan isimler arasındaydı.

“KÖYÜMÜZÜN BU ZAMANA KADAR HİÇ MİLLETVEKİLİ OLMAMIŞ”

Hemşerilerine Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını ileten Doruk Bulut, konuşmasında şunları söyledi:

“Aslında biraz heyecanlı biraz duygusalım. Köyümüzün bu zamana kadar hiçbir seçim döneminde bir milletvekili olmamış. O motivasyonu, o sorumluluğu üzerimde taşıyorum. Öncelikle hepinizin Ramazan Bayramını kutluyorum. Atatürk’ümüzün bize emanet ettiği Çocuk Bayramımızı da kutluyorum. Sizlerin Atatürk hassasiyetini gönülden biliyorum. Bu topraklarda doğmuş, büyümüş bir kardeşiniz olarak 15 yıl Belediye Meclis Üyeliğinden sonra çıkmış olduğum bu Ankara yolculuğunda benimde beraber olacağınızdan hiçbir şüphem yok.



“ALLAH’IN İZNİ, MİLLETİN İSTEĞİ İLE MİLLETVEKİLİ OLDUĞUMDA ÇOK İYİ HİZMETLERE İMZA ATACAĞIM”

15 yıl sıkıntısını çektiğimiz yerel iktidarla genel iktidar arasındaki köprüyü buluşturmak; Silivri’yi Ankara’ya götürmek değil, Ankara’yı Silivri’ye getirmek için yola çıktık. Cep telefonum değişmeyecek. Burada köşe başındaki dükkanımız değişmeyecek. Allah’ın izni, milletin isteği ile Milletvekili olduğumda Değirmenköy’ümüzde, Silivri’mizde, İstanbul’un seçim bölgelerinde çok iyi işlere, çok iyi hizmetlere imza atacağıma gönülden inanıyorum.

“ESNAF ZİYARETLERİ YAPMAYA GELMİŞTİK”

Aslında biz bir kahve toplantısı yapmaya gelmedik, esnaf ziyaretleri yapmaya geldik. Sizler de bizi karşıladınız. Bu kalabalığa birkaç cümle söylemek zorunda kaldık ama benden duymanızı istediğim iki vaadimizle sözlerime son vermek istiyorum.



“BAY KEMAL'İN SÖZÜ VAR; İKTİDARIMIZDA ÇİFTÇİYE ÖTV'SİZ MAZOT VERECEĞİZ”

13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu iktidarında çilesini çektiğiniz mazotun ÖTV’sini kaldıracağız. Allah izin verir CHP iktidara geldiğinde çiftçinin kredi borçlarını sileceğiz. Ve geri kalan kısmını da makul şekilde yapılandıracağız. Gübreye, tohuma inanılmaz destekler vereceğiz. %50 hibe vaatlerimiz arasında var.



“ANKARA’DA SESİNİZ OLACAĞIM”

12. sıradayız. İnşallah 12’den vuracağız. Kulakları çınlasın Mümin hoca çok denemişti, olmamıştı ama ilk defa kısmet bana nasip oldu. Seçilir bir yerden Milletvekili Adayıyım. İnşallah sizlerin Ankara’da sesi olacağım, nefesi olacağım. Değirmenköy’ü Ankara’ya götürmeyeceğim, Ankara’yı Değirmenköy’e getireceğim. Bu sıcak karşılama, bu kalabalık, bu güler yüzlü davranışlarınızdan ötürü hepinize çok teşekkür ediyorum. Bana sahip çıkacağınıza yürekten inanıyorum. Hepinize saygılar, sevgiler sunuyorum.”



VATANDAŞLARDAN HAYIR DUASI ALDI

Konuşması bir çok kez alkışlarla bölünen Doruk Bulut, sözlerini, “Allah’ın izniyle iktidar değişiyor. Değişen iktidardan neler istiyorsunuz, bunları konuşalım” diyerek sürdürdü. Çay ikramları eşliğinde samimi bir ortamda sohbet ile geçen programda Değirmenköy sakinleri, Bulut’a milletvekili adaylığının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Toplantı, Atatürk Anıtı önünde hep birlikte toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haber : Hazal BAŞARAN

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum