Silivri AK Parti adına görev yapacak 438 sandık kurulu üyesi hazır

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Silivri'de kurulacak olan 438 sandık kurulunda AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı adına görev yapacak olan asil ve yedek üye listesi, Silivri İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'na teslim edildi.

Silivri AK Parti adına görev yapacak 438 sandık kurulu üyesi hazır
Editör: Yaz Dostum
23 Nisan 2023 - 15:53
14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Silivri'de kurulacak olan 438 sandık kurulunda AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı adına görev yapacak olan asil ve yedek üye listesi, Silivri İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'na İlçe Başkanı Ekrem Pamuk ve Üç kademe İlçe Seçim İşleri Birimi Başkanları tarafından teslim edildi.  

"YÜZYILIN SEÇİMİNE HAZIRIZ"

AK Parti tarafından yapılan açıklamada şu bilgilendirmeye yer verildi:

“14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Genel Başkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçeceğimiz yüzyılın seçimine;

-438 sandık kurulu asil ve yedek  üyelerimiz,

-Silivri'de seçimin gerçekleşeceği 48 okulda görevlendirilmiş 200 kişilik okul ve kat sorumlusu kadromuz,

-Sandık bazlı olarak görevlendirilmiş 816 kişilik asil ve yedek müşahit kadromuzdan oluşan  dev bir ekip ile Silivri Ak Parti İlçe Başkanlığı olarak hazırız.

"14 MAYIS GÜNÜ SAHADA OLACAĞIZ"


Sandık başında görev alacak olan tecrübeli dev kadromuz ile sandıktaki güvenlik ve selamet için 14 Mayıs günü sahada hazır olacağız. Milletin emaneti olan oylara en güçlü şekilde sahip çıkacağız.

"HERKES İÇİN KAZANACAĞIZ"


Önce millet, önce memleket diyerek çıktığımız bu yolda durmadan, yorulmadan 2023 zaferi için çalışacak ve herkes için kazanacağız...Davamız hizmet, sevdamız millet!”

YORUMLAR

  • 0 Yorum