Akıncı, ekibini tanıttı: Esnafımıza en iyi hizmeti vermenin derdindeyiz

Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın mevcut Başkanı ve Başkan Adayı Recep Akıncı, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında ekibini tanıttı. Silivri’nin tanınmış oda ve dernek başkanları ve esnaf temsilcilerinin desteğini alan Akıncı, “Sağ olsunlar ne zaman ihtiyaç olsa hep yanımda oldular. Bugün de yanımızda olarak varlıkları ile gücümüze güç kattılar. Aslında bugün burada çok şeyler söyleyebilirim. Verecek çok cevabımız olur ama bizim kendimizden şüphemiz olmadığı için çalışmalarımıza odaklanarak yeni dönemde esnafımıza en iyi hizmet vermenin derdindeyiz” dedi.

Akıncı, ekibini tanıttı: Esnafımıza en iyi hizmeti vermenin derdindeyiz
Editör: Yaz Dostum
17 Mart 2022 - 18:50 - Güncelleme: 17 Mart 2022 - 18:55
Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, 27 Mart Pazar günü olağan genel kurulunu gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Kongreye geri sayım başlarken odanın mevcut Başkanı ve Başkan Adayı Recep Akıncı, bugün Villa Restaurant’ta kahvaltılı bir toplantı tertip ederek adaylığını açıkladı ve yol arkadaşlarını tanıttı.

Toplantıya Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Şaban Erdan, Silivri Ziraat Odası Başkanı Sabri Özer, Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta ve Silivri Güreş Ağası Çetin Ceylan ile bazı esnaf temsilcileri katıldı.

“ESNAFIMIZA HİZMET İÇİN YENİDEN GÖREVE TALİP OLDUK"

Akıncı, şöyle konuştu:

Değerli Oda ve Dernek Başkanlarım, Kooperatif Başkanlarım, taşımacılık sektörümüzün değerli temsilcileri, spor kulübü başkanlarım, güreş ağamız, basınımızın güzide temsilcileri, sevgili misafirler hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum, hoş geldiniz diyorum. Bildiğiniz üzere, Şoförler Odamızın olağan genel kurulu 27 Mart Pazar günü Palmiye Düğün Salonunda yapılacaktır. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım, esnafımıza hizmet için yeniden göreve talip olduk.

“BAŞKANLARIM, ESNAF TEMSİLCİLERİM VE ARKADAŞLARIM, DESTEKLERİNİ HİÇBİR ZAMAN ESİRGEMEDİ”

Bugün burada tüm başkanlarım, esnaf temsilcilerim birlik, beraberliğimiz göstermek her zaman olduğu gibi yanımızda olduklarını ve desteklerini belirtmek için toplanmış bulunuyoruz. Ayrıca benimle birlikte yeniden göreve talip olan yönetim ve denetim kurulu arkadaşlarımı tanıtacağız değerli başkanlarım ve arkadaşlarım beni hiç yalnız bırakmadılar. Sağ olsunlar ne zaman ihtiyaç olsa hep yanımda oldular, bizler Silivri'mizde hep birlikte uyum içinde nasıl hizmet ederizin derdindeyiz. Bugün de yanımızda olarak varlıkları ile gücümüze güç kattılar, sağ olsunlar, var olsunlar.

“BİZİM KENDİMİZDEN ŞÜPHEMİZ YOK”

Aslında bugün burada çok şeyler söyleyebilirim. Verecek çok cevabımız olur ama bizim kendimizden şüphemiz olmadığı için çalışmalarımıza odaklanarak yeni dönemde esnafımıza en iyi hizmet vermenin derdindeyiz. Bu vesileyle tüm İslam Aleminin Beraat Kandilini kutlarım esnafımızın genel kurulumuza katılım göstererek, destek vermelerini bekliyoruz. “

Akıncı, ekibindeki isimleri tek tek tanıtarak listesini şöyle ilan etti:

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

1-Ercan Usta (Kara Yolu Yük Taşımacılığı)

2-Salıh Güler (Minibüsçülük)

3-Gürkan Ölçer (Taksicilik)

4-İsmail Vardar (Minibüsçülük)

5-Dilaver Tunalı (Servis Aracı İşletmeciliği)

6-Güray Daylan (Otobüsçülük)

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER

1- Mümün Er (Taksicilik)

2- Erdoğan Elma (Servis Aracı İşletmeciliği)

3-Sami İbracık (Otobüsçülük)

4- Haşim Nail Turfan (Kara Yolu Yük Taşımacılığı)

5-Himmet Adıyaman (Servis Aracı İşletmeciliği)

6- Yekta Güreş (Oto Galerici)

7- Hikmet Mesoğlu (Servis Aracı İşletmeciliği)

DENETİM KURULU ASİL ÜYELER

1-Erdal Karabıyık (Minibüsçülük)

2-Ercan Özcan (Minibüsçülük)

3-Doğan Kılıçarslan (Servis Aracı İşletmeciliği)

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELER

1-Kadir Ulu (Minibüsçülük)

2- Erdoğan Kaptan (Minibüsçülük)

3- Erman Mutlu (Taksicilik)


YORUMLAR

  • 0 Yorum