Aksu; "Babanın Rızasını Kazanmak Her Evladın Önceliği Olmalı"

Büyük Birlik Partisi Silivri İlçe Başkanı Ramiz Aksu, Babalar Günü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı. Aksu mesajında, “Sadece bu anlamlı günde değil, inançlarımızın da bir gereği olarak, babalarımızın gönüllerini hoş tutmalı, onlara saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermeliyiz” ifadelerine yer verdi.

Aksu; "Babanın Rızasını Kazanmak Her Evladın Önceliği Olmalı"
Editör: Yaz Dostum
21 Haziran 2020 - 14:33 - Güncelleme: 21 Haziran 2020 - 14:36
 
Büyük Birlik Partisi Silivri İlçe Başkanı Ramiz Aksu, Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Aksu yayımladığı mesajında kültürümüzde güçlü bir aile yapısının temel taşı olan babaların aile içerisinde üstlenmiş oldukları görev ve sorumlulukları büyük bir özveriyle yerine getirdiğine dikkat çekti.

“ONLARA SEVGİ VE SAYGI DUYGULARIMIZI YILIN BİR GÜNÜ DEĞİL, HAYATIN HER ANINDA GÖSTERMELİYİZ”

Başkan Aksu, mesajında şu görüşleri paylaştı: “Sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlerimize dayanan güçlü aile yapımız; millet olarak en önemli hasletlerimizdendir. Ailenin mutluluğu için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren babalarımız, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmektedirler. Bizler de sadece bu anlamlı günde değil, inançlarımızın da bir gereği olarak, babalarımızın gönüllerini hoş tutmalı, onlara saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermeliyiz. Babalarımızın bizlerle gurur duyacağı, devlete ve millete, topluma ve tüm insanlığa faydalı kişiler olarak, bizden beklenen sorumlulukları yerine getirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerimle, başta şehit babaları olmak üzere, tüm babaların, Babalar Günü’nü tebrik ediyor, aileleri ile birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.”
 
Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum