Barlas; "Babasız Kalanları Düşünüp Öyle Sokulun Babanıza"

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, Babalar Günü münasebetiyle yayımladığı mesajında, “Babasına doymadan babasız kalanları düşünüp öyle sokulun babanıza. Yanı başınızda olanların kıymetini bilin... Gün bugün diye değil, her gün sarılın” ifadelerini kullandı.

Barlas; "Babasız Kalanları Düşünüp Öyle Sokulun Babanıza"
Editör: Yaz Dostum
21 Haziran 2020 - 14:17

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, 21 Haziran Babalar Günü ile ilgili duygularını dile getirdi ve takipçilerine anlamlı mesajlar verdi. Başta vatan için can veren şehitlerimizin babaları olmak üzere tüm babaların Babalar Günü’nü kutlayan Barlas; bizlerden desteğini bir an olsun eksik etmeyen babalarımızın kıymetini bir gün değil, her gün bilmemiz gerektiğini ifade etti.

“YANI BAŞINIZDA OLANLARIN KIYMETİNİ BİLİN”

Barlas, mesajında şunları kaydetti: “Kimine göre baba, iyilik ve huzur demek, kimine göreyse özlem ve hasret demek. Babalığın tanımı olmaz. Çünkü baba olmak, her evlatta başka bir his uyandırmak demek. En çok da babasına doymadan "babasız” kalanları düşünüp öyle sokulun babanıza. Kıskandırmadan... Usulca... Yanı başınızda olanların kıymetini bilin... Gün bugün diye değil... Her gün... Sarılın... Sarılın...Sarılın... O benim Babam deyin… Evlatlarının arkasında dağ gibi yükselen aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere tüm babaların Babalar Günü’nü kutlarım.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum