Gürsu; "Senin Oğlun Olmaktan Gurur Duyuyorum"

CHP Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Gürsu, Mart ayında kaybettiği babasını Babalar Günü’nde unutmadı.

Gürsu; "Senin Oğlun Olmaktan Gurur Duyuyorum"
Editör: Yaz Dostum
21 Haziran 2020 - 00:07

Karaciğer rahatsızlığı sebebiyle babasını kaybeden CHP Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Gürsu, bu Babalar Günü’nde babasını unutmadı ve sosyal medya hesabından duygu yüklü bir mesajı takipçileriyle paylaştı.

“MUTLULUKTA, HÜZÜNDE DESTEK OLANDIR BABA”
 
Gürsu, mesajında şunları kaydetti: “Güçlü bir çınar gibi bizi sarıp sarmalayan ve yalnızca fiili olarak değil manevi ve ruhen sağladığı destekle de gücü ve kudretiyle bize kendimizi hiçbir zaman yalnız hissettirmeyerek hayatımızdaki sevgi boşluğunu doğuştan dolduran bir bireydir baba... Koskoca bir dağ gibi her zaman arkanda olan, bizleri güvende hissettirendir. Bizleri her zaman yıldızlara ulaşmaya teşvik eden ve her şeyin mümkün olabileceğine dair inancımızı güçlendirenlerdir. Kendinden önce canının parçası olanları düşünenlerdir. Mutlulukta, hüzünde destek olandır baba. Her zaman güçlü yanlarıyla ve şefkatli ruhlarıyla bizlere yanımızda olduğunuzu hissettirdiğiniz için binlerce kez minnet ve teşekkürlerimi sunuyorum. Ve burada ayrı bir parantez geçtiğimiz aylarda kaybettiğim babam için açmak istiyorum.

“SEVGİLİ BABAM,  HAYATIMDAKİ VARLIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”

Sevgili Babam, senin oğlun olmaktan gurur duydum. Gurur duymaya devam edeceğim. Bir kelimeye ne kadar anlam yüklenebilirse o kadar anlam yüklüyorum ama yine de bir şeyler eksik kalıyor çünkü seni tanımlamaya kelimelerim yetmiyor. Hayatımdaki varlığın için teşekkür ederim. Toprağın bol mekanın cennet olsun.

“HAYATINI KAYBETMİŞ TÜM BABALARIMIZA RAHMET DİLİYORUM”

Başta rahmetli babam olmak üzere hayatını kaybetmiş tüm babalarımıza rahmet diliyorum. Çocuklarının gülümsemesi ile mutlu olan tüm babaların, Babalar Gününü kutluyorum!"
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum