Aksu: Bayramlar Milletçe Gönül Gönüle, Dirlik ve Düzenliğimizin Devamına Vesiledir

Büyük Birlik Partisi Silivri İlçe Başkanı Ramiz Aksu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Paylaşma ve yardımlaşmanın daha yoğun olarak yaşandığı bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Aksu, “Bayramlarımız millet olma şuurumuzun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir” dedi.

Aksu: Bayramlar Milletçe Gönül Gönüle, Dirlik ve Düzenliğimizin Devamına Vesiledir
Editör: Yaz Dostum
08 Temmuz 2022 - 13:32 - Güncelleme: 08 Temmuz 2022 - 13:50
Büyük Birlik Partisi Silivri İlçe Başkanı Ramiz Aksu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

“BAYRAMLARIMIZ; DOSTLUĞU, KARDEŞLİĞİ, YARDIMLAŞMAYI, PAYLAŞMAYI PEKİŞTİREN, GEÇMİŞ İLE GELECEĞİMİZİN ARASINDA SAĞLAM KÖPRÜLERİN OLUŞTURULDUĞU ENDER YAŞANAN MANEVİ ATMOSFERLERİMİZDENDİR”

Aksu, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgi, saygı ve hoşgörünün arttığı, dostlukların tazelendiği, toplum hayatımızda müstesna bir yere sahip Kurban Bayramına kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Bilindiği üzere bayramlar, iyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı müstesna günlerimiz, diğer yandan da, kin, nefret ve düşmanlık gibi kötü duyguların köreltildiği, dostluk ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği ortamlardır. İnsanlar arasında kardeşliğin canlanmasına, birlik ve beraberliğin pekişmesine, sevinç ve kederlerin paylaşılarak milletçe el ele, gönül gönüle, dirlik ve düzenliğimizin devamına vesiledir.

“TÜM VATANDAŞLARIMIZIN KURBAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR, TÜM İNSANLIK İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI TEMENNİ EDERİM”

Kısacası Bayramlarımız millet olma şuurumuzun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermemiz gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, milli birlik ve dayanışma duyguları içerisinde coşku ve sevincimizin artarak devam etmesi dileklerimle Kurban Bayramını kutlar, bayramın ilçemiz, ilimiz, ülkemiz, Türk Milleti ve tüm İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını diler, sevgi ve saygılar sunarım.”
Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum