ODAK'ın Türkiye Şampiyonu öğrencilerine İlçe MEM'den başarı belgesi

Silivri İlçe Millî Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, Silivri Özel ODAK Okullarının Türkiye şampiyonu olan öğrencileri Eren Deveci ve Batuhan Yiğit Dünmez'le birlikte aileleri ve okul yöneticilerini makamında ağırladı.

ODAK'ın Türkiye Şampiyonu öğrencilerine İlçe MEM'den başarı belgesi
Editör: Yaz Dostum
08 Temmuz 2022 - 13:29
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Liseye Geçiş Sınavı sonuçları açıklandı. Uzun bir maratonun ardından sekizinci sınıf öğrencileri tercih işlemlerine başlayacak. Sınava Silivri’nin Değeri mottosu ile ilçemizde faaliyet gösteren Silivri Özel ODAK Okulları'nda hazırlanarak katılan Eren Deveci ve Batuhan Yiğit Dünmez, tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan aldı. Türkiye şampiyonu olan öğrenciler, başarılarıyla okullarını ve ailelerini sevince boğdu.

Silivri İlçe Millî Eğitim Müdürü Zekeriya Artar; Türkiye şampiyonu olan öğrencileri, aileleri ve okul yöneticileri ile birlikte makamında ağırlayarak onore etti.

Tüm Silivri’ye büyük gurur yaşatan Eren Deveci, Batuhan Yiğit Dünmez’i ve okulları ODAK’ı elde edilen üstün başarıdan dolayı tebrik eden Artar, öğrencilere başarı belgesi takdim etti.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum