Aksu: "Bu küstahlık hiçbir zaman unutulmayacaktır"

Osmanlı İmparatorluğu'nun yedinci padişahı Fatih Sultan Mehmet Han’ın türbesini ellerini arkadan bağlayarak dolaşan CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na bir tepkide BBP Silivri İlçe Başkanı Ramiz Aksu’dan geldi. “Bu küstahlık hiçbir zaman unutulmayacaktır” diyen Aksu, “Gözümüze sokarcasına, başkan oldum ama adam olmadım diye haykırıyorsun. Bu küstah tavrı ve davranışları, Anıtkabir'de Atamızın huzurunda yapmış olsaydın ne olurdu ? Doğrusu çok merak ediyorum” ifadelerini kullandı.

Aksu: "Bu küstahlık hiçbir zaman unutulmayacaktır"
Editör: Yaz Dostum
31 Mayıs 2020 - 22:02 - Güncelleme: 31 Mayıs 2020 - 22:04
CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Osmanlı İmparatorluğu'nun yedinci padişahı Fatih Sultan Mehmet Han’ın türbesini ziyarette bulundu. Ellerini arkadan bağlayarak türbeyi dolaşan, İmamoğlu’na muhalefet partililer tepki gösterdi.

Sosyal medya da gündem olan konu Silivri’de de yankı uyandırdı. Ülkü Ocakları Silivri İlçe Başkanı Özgür Bedel, tepkisini sert bir şekilde ortaya koyarak İmamoğlu’nun tavrını düzeltmesi konusunda uyardı.

Bedel’in açıklamalarının ardından BBP Silivri İlçe Başkanı Ramiz Aksu’da konuyla ilgili bir açıklama gerçekleştirerek, kendisini tavrından dolayı eleştirdi. “Yapılan bu davranış, edepsizlik ve saygısızlıktır. Ayrım gözetmeksizin bu ülkede yaşayan herkesin mevcut değerlerine saygı göstermeyi öğrenmelisin.” diye konuşan Aksu, “Yoksa sana değer atfeden, bu halkın, seni değersiz kılacağı günlerin de geleceğini sakın unutma” dedi.

Aksu şunları kaydetti:

“Ekrem Başkan milletimiz sizin bilerek, isteyerek yapmak istediğiniz çirkin emellerinize asla alet olmayacaktır. Bilinçli olarak yaptığınız bu küstahlık bu ülke insanı tarafından hiç bir zaman unutulmayacaktır. Milletimiz her yarım asırda bir sizin yönetim tarzınızı ve gerçek yüzünüzü görmek için şans veriyor. Böylelikle görme fırsatı buluyor. Halkımızın vermiş olduğu bu fırsatında, bu duruşunuzla sizler çok iyi, size yakışır bir şekilde yapıyor ve bizleri hiç yanıltmıyorsunuz.

Ama Bu yaptıklarınıza ne derseniz? Biz, edepsizlik ve saygısızlık deriz. Kibriniz, egonuz, bencilliğiniz doruğa yükselmiştir deriz. Milletimizin değer yargıları ve irfanından ne kadar uzak olduğunuzu her fırsatta bu aziz milletimize gösteriyorsun. Gözümüze sokarcasına, başkan oldum ama adam olmadım diye haykırıyorsun be başkan. Bu ülkede yaşayan Herkesin ama herkesin ayrım gözetmeksizin mevcut değerlerine saygı göstermeyi ders alıp öğrenmelisin başkan. Bu küstah tavrı ve davranışları. Anıtkabir de Atamızın huzurunda yapmış olsaydın ne olurdu? Doğrusu çok merak ediyorum. Sizde bu arada benim tavrımı ve tepkimi merak etmiş olabilirsiniz, peşinen söyleyeyim her iki değerimiz içinde benim tavrım tepkim aynı olur. Bak ben değerimiz diyorum, sende değerlerimize, değer vermeyi öğren. Yoksa sana değer atfeden, bu halkın, seni değersiz kılacağı günlerin de geleceğini sakın unutma. İmamoğlu”

Haber : Batuhan Güçlü




YORUMLAR

  • 0 Yorum