Burcu Kenar Saruhan'dan Evinize Taşınan Lezzet!

Nüfusun artmasıyla birlikte gıda üretimine hız kazandırmak adına fabrikasyonlaşmaya gidilmesi insan sağlığını olumsuz etkiliyor. Doğal ürünlere olan ilgi artış gösterirken, organik pazarlar vatandaşlara daha cazip gelmeye başladı. Silivri’de de Türk damak tatlarının asırlık lezzeti erişteyi, Burcu Kenar Saruhan organik olarak kendisi yapıyor. Mutfağında hazırladığı ürünleri internet yoluyla satışa sunan Saruhan, talep edilen her yere ürünlerini gönderebiliyor.

Burcu Kenar Saruhan'dan Evinize Taşınan Lezzet!
Editör: Yaz Dostum
31 Mayıs 2020 - 23:58 - Güncelleme: 01 Haziran 2020 - 00:16

Modern çağın teknolojiyle birlikte getirdiği sıkıntılardan biri de gıda imalatında seri üretime geçilmesiyle birlikte oldu. İnsan sağlığını olumsuz yönde etkileyen gıdalar çeşitli hastalıklara neden olurken, organik ürünlere ilgi de artış yaşandı. Doğal yollarla üretilen gıdaları bulmak günümüzde epeyce zorlaştı. Şehir merkezlerinden uzaklaşıp, çevredeki köylerden istedikleri ürünleri almak için zaman bulamayan vatandaşlar, internet üzerinden alışveriş yapmaya çalışıyor.

HER ŞEY ORGANİK

Ulusal kanallara ve yereldeki medya gündemine bakıldığında organik üretimin adresi Silivri olarak geçiyor. Vatandaşların artan talepleri doğrultusunda Türk damak tatlarının asırlık lezzeti erişte’nin organik üretimi de ilçede Burcu Kenar Saruhan tarafından yapılıyor. Fenerköy Mahallesi’nde ikamet eden Saruhan’ın kendi mutfağında ürettiği eriştelerde kullanılan süt ve yumurta yine organik olarak temin ediliyor.

KOLAY İLETİŞİM

Sosyal medya platformu İnstagram üzerinden @anneeli84 profili ile gelen sipariş taleplerini alan Saruhan, Türkiye’nin her bir noktasına kargo yoluyla ürünlerini ulaştırabiliyor.  

Öte yandan telefonla sipariş vermek isteyenler, 0530 545 63 31 numaralı hat üzerinden iletişime geçebilirler.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum