Aksu: "İnsanlar İşine Yararsan Sana Sahip Çıkar"

TV8 ekranlarında yayımlanan Survivor 2020’de performans sergileyen Silivrili Yunus Emre Özden’in, Ramazan Bayramına özel yayımlanan programda Silivrispor’un ismini kağıda yazması sosyal medyada gündem yarattı. Konuyla ilgili Silivri Mimarsinanspor Kulübü Başkanı Mehmet Şirin Aksu, duygu ve düşüncelerini aktararak “İnsanlar işine yararsan sana sahip çıkarlar, Yunus Emre kardeşim üç aydır yarışıyor. Sanki yeni yarışmaya katılmış gibi ilgi göstermeye başladılar” yorumunda bulundu.

Aksu: "İnsanlar İşine Yararsan Sana Sahip Çıkar"
Editör: Yaz Dostum
27 Mayıs 2020 - 00:00 - Güncelleme: 27 Mayıs 2020 - 06:42
TV8 ekranlarında yayımlanan Survivor 2020 Ünlüler ve Gönüllerde geçtiğimiz gün Ramazan Bayramına özel olarak düzenlenen programda Acun Ilıcalı, Instagram hesabından gelen bazı soruları yarışmacılara yöneltti. Silivrili Yunus Emre Özden’inde Ünlüler takımında yer aldığı yarışmada Ilıcalı, ‘Hiç reddedildiniz mi?’ diye bir soru sordu.

Tüm yarışmacılar yüzdelik oranlarla cevaplarını verirken Özden, Silivrispor notuyla %70 yanıtını verdi.
Özden’in bu davranışı ilçedeki sosyal medya kullanıcıları tarafından ilgi görürken, kısa sürede gündemdeki yerini aldı.

Yapılan yorumlarda ‘Silivrispor’ isminin Dominik de duyurulması konusu en dikkat çeken kısım oldu.
Konuyla ilgili Silivri Mimarsinanspor Kulübü Başkanı Mehmet Şirin Aksu bir paylaşımda bulunarak, Özden’in Silivrispor’un ismini yarışmada geçirmesinden dolayı ilgi gördüğünü belirterek, normal şartlarda gerekli özenin kendisine verilmediğini ve desteklenmediğini ifade etti.

Aksu, konuyla ilgili açıklamalarında şu detayları aktardı:
“Yunus Emre kardeşim, ilçemizin takımı Silivrispor’un ismini yazması takdire değer. Ama bir daha gördüm ki insanlar işine yararsa sana sahip çıkarlar. Bu kardeşim üç aydır yarışıyor. Sanki yeni yarışmaya başlamış”

Haber : Batuhan Güçlü
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum