Aksu, Muhsin Yazıcıoğlu'nu mezarı başında andı

BBP Silivri İlçe Başkanı Ramiz Aksu, Kahramanmaraş'ta 12 yıl önce helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren partisinin kurucu lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nu anmak üzere Ankara'ya gitti. Yazıcıoğlu’nun mezarı başında dua eden Aksu’ya, Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Silivri İlçe Başkanı Fatih Canpolat eşlik etti.

Aksu, Muhsin Yazıcıoğlu'nu mezarı başında andı
Editör: Yaz Dostum
25 Mart 2021 - 11:27 - Güncelleme: 25 Mart 2021 - 14:22
Büyük Birlik Partisi (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, 25 Mart 2009 tarihinde yerel seçimlerde mitinge gitmek için kiraladığı helikopterin Kahramanmaraş’ın Göksun İlçesinde düşmesi sonucu hayatını kaybetmişti. Gazeteci İsmail Güneş ile dönemin BBP İl Başkanı Erhan Üstündağ, İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı ve Belediye Meclis Üyesi adayı Murat Çetinkaya da bu olayda yaşamını yitirdi. Yazıcıoğlu'nun cenazesi Ankara’daki Taceddin Dergahına defnedilirken beraberindeki isimler Sivas'daki Yukarı Tekke Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Yaşanan bu hadisenin üzerinden tam 12 yıl geçti. BBP Silivri İlçe Başkanı Ramiz Aksu, merhum kurucu liderini vefatının sene-i devriyesinde anmak üzere Ankara’ya gitti. Kabri başında Yazıcıoğlu’na dualar eden Aksu’ya, Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Silivri İlçe Başkanı Fatih Canpolat da eşlik etti.

Aksu, yapmış olduğu açıklamada, siyasetin, politikanın kirli pazarlıklarında Muhsin Yazıcıoğlu'nun hiçbir zaman olmadığını belirterek kendisini ve beraberindeki isimleri rahmet minnet ve özlemle yad ettiklerini söyledi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum