Alara Akbaş, karatede Türkiye 1'incisi oldu

Türkiye genelindeki okullar arasında yapılan müsabakalarda karate branşında, Yıldız Kızlar 50 kiloda; Silivri Karate Kulübü sporcularından Özel ODAK Okulları öğrencisi Alara Akbaş Türkiye 1.si oldu.

Alara Akbaş, karatede Türkiye 1'incisi oldu
Editör: Yaz Dostum
29 Nisan 2022 - 17:54 - Güncelleme: 29 Nisan 2022 - 18:26
Türkiye genelindeki okullar arasında yapılan müsabakalarda karate branşında, Yıldız Kızlar 50 kiloda; Silivri Karate Kulübü sporcularından Özel ODAK Okulları öğrencisi Alara Akbaş Türkiye 1.si olarak bir kez daha göğsümüzü kabarttı.

Silivri’nin Değeri parolasıyla faaliyet gösteren Özel ODAK Okulları, büyük bir başarıya imza atan öğrencilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.



Öte yandan Silivri Karate Kulübü, Alara Akbaş ile ilgili şu açıklamayı gerçekleştirdi:

“Şampiyon değişmedi. 1 haftada - 2 .Türkiye Şampiyonluğu. 28-29 Nisan tarihlerinde Antalya-Manavgat’ta yapılan MEB Okullar Arası Küçükler - Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası finalinde Silivri’mizi ve okulu ODAK Silivri Koleji’ni temsilen yarışan sporcum ALARA AKBAŞ -50 kg’da ŞAMPİYON. Sivas'ta yapılan Minik-Yıldız Türkiye Karate Şampiyonasında yarışıp Türkiye şampiyonu olan ve Balkan çocuklar karate şampiyonasında ülkemiz adına yarışacak olan sporcum, MEB Okullar Arası Küçükler-Yıldızlar Türkiye şampiyonasında da ŞAMPİYON olarak Türkiye’de başarısını perçinledi. Sırada BALKANLAR VAR.”


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum