Yasin Gören: "Ramazan ayında öksüz ve yetim kardeşlerimizin yanında olduk"

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Şehit Gazi Yetim ve Öksüz Komisyonu Başkanı ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Yasin Gören, On Bir Ayın Sultanı Ramazan ayında gerçekleştirmiş olduğu saha çalışlarından bahsederek kendisine destekte bulunan tüm parti arkadaşlarına teşekkür temennilerini iletti.

Yasin Gören: "Ramazan ayında öksüz ve yetim kardeşlerimizin yanında olduk"
Editör: Yaz Dostum
29 Nisan 2022 - 15:03
AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Şehit Gazi Yetim ve Öksüz Komisyonu Başkanı ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Yasin Gören, On Bir Ayın Sultanı Ramazan boyunca gerçekleştirmiş olduları saha çalışalarıyla alakalı sosyal medya hesabı üzerinden bilgiler verdi. İlçenin çeşitli noktalarındaki yetim ve öksüz çocuklara bayramlık kıyafet, erzak, hediye ve hayırseverlerimizden toplanan zekât ile fitrelerin dağıtımını gerçekleştirdiklerini belirten Gören, "Ramazan'ı Şerif ayını bitirmenin huzurunu yaşıyoruz.
Rabbim tekrarlarını nasip etsin. Emeği geçen tüm arkadaşlara şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Gören, şunları şunları kaydetti:

"AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Şehit Gazi Yetim Komisyonu olarak; Ramazan ayının bereketini dolu dolu yaşayarak 110 yetim kardeşimize bayramlık kiyafet hediye dağıtımı,erzak ve hayırseverlerimizden toplanan zekât ve fitrelerin dağıtımını gerçekleştirdik.
Şehit ve Gazi yakınlarınıza ev ziyaretleri iftar programları ve telefonla ulaşarak Ramazan'ı Şerif ayını bitirmenin huzurunu yaşıyoruz. Rabbim tekrarlarını nasip etsin. Emeği geçen tüm arkadaşlara şükranlarımı sunuyorum"

YORUMLAR

  • 0 Yorum