Aliş Eren'den Akıncı'ya 4 soruluk gönderme

Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın bugün gerçekleştirilen seçimli olağan kongresinde konuşan Başkan Adayı Aliş Eren, göreve getirildiği taktirde şoför esnafı için hayata geçirmek istediği projelerini tek tek sıraladı. Kongredeki rakibi Recep Akıncı’ya da 4 soru ile göndermelerde bulunan Eren, “Çıktığımız bu yolda ışığımız olan bütün şoför esnafımın yolları açık ve aydınlık olsun” dedi.

Aliş Eren'den Akıncı'ya 4 soruluk gönderme
Editör: Yaz Dostum
27 Mart 2022 - 15:23

Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın bugün Palmiye Düğün Salonu’nda seçimli olağan kongresi düzenlendi. Odanın Mevcut Başkanı Recep Akıncı, güven tazelemek isterken karşısına 30 yıllık şoför esnafı, 13 sene odaya emek veren, bunun 6 senesinde Başkan Vekilliği görevini yürüten, tanık olduğu hatalı işler neticesinde görevinden istifa ederek ayrılan Aliş Eren, rakip olarak çıktı.

2 listenin yarıştığı kongrede Başkan Adayı Aliş Eren, şoför esnafına hitaben yapmış olduğu konuşmasında göreve seçildiği taktirde gerçekleştirmek istediği çalışmalarını tek tek anlattı.

Öte yandan rakibi Recep Akıncı’ya da 4 soru ile göndermelerde bulunan Eren, açıklamalarında şunları kaydetti:

“ Ülke ekonomimizin can damarı, odamızın saygı değer üyeleri, bugün yapılan genel kurulumuza teşriflerinizle onurlandırdığınız için şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyor, en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Genel kurulumuzun ülkemize ve Silivri’mize hayırlara vesile olmasını dilerim.
Sevgili üyelerim Recep Başkan bana şu 4 sorunun cevabını versin.

1- Odanın 430 Bin TL parası vardı, ne oldu?

2- Çarşıda bulunan odadan sanayideki yere taşındığımız zaman 8 ay kira ödemediniz. Şimdi durumunu bilmiyorum.

3- Silivri’deki esnaf odası kefalet kooperatifi oturdukları yer kendi tapulu malı, bizim neden tapulu yerimiz olmadı?

4- Belediye Başkanımız bu yerin iç düzenlemesini yapmasaydı sanayi kooperatifi bize bu yeri vermeseydi Silivri Şoförler Odası sokakta kalırdı.

Bunlara cevap versin.

Niçin bu güne kadar odamıza bir tapulu yer almadılar? Recep bey odanın özel otomobili ile hizmet değil keyif sürüyor. Kazandığımız taktirde ilk işimiz odamıza tapulu bir hizmet binası kazandırmak olacak, üç avukat ile sözleşme yaparak şoför esnafımıza her daim hizmet verecek, en az üç çekici ile anlaşma yaparak şoför esnafımızın mağduriyeti giderilecek, sigorta acenteleri ile sözleşme yapılarak esnafımızın indirimli sigorta yaptırabilmeleri ve akaryakıt istasyonlarından indirimli akaryakıt alabilmelerini sağlayacağız.

Çıktığımız bu yolda ışığımız olan bütün şoför esnafımın yolları açık ve aydınlık olsun.

Hepinizin saygı, sevgi ve sağlıkla kamanızı dilerim.


İşte Aliş Eren'in listesindeki isimler; 

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ


Aliş Eren
Şahin Besledi
Adem Dalay
Mustafa Mert
Taner Tunç
Serdar Ünlüer
Gürkan Kaptan

DENETİM KURULU ASİL ÜYELERİ

Ahmet Gül
Cihat Paksoy
Gökhan Tetik

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

Şenol Balçık
Serkan Mangır
Zeki İn
Özkan İpek
Kerim Kuro
Ercüment Besen
Cemalettin Gürcan

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

Doğan Sıdırlı
Zekai Çiftçi
Uğur Akkaya

Haber : Batuhan Güçlü



YORUMLAR

  • 0 Yorum