Arıcı: "Ayrıştıran değil, birleştiren belediye başkanı olacağım"

Bağımsız Silivri Belediye Başkan Adayı Yunus Arıcı, seçim çalışmaları kapsamında Sancak Özsoy Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek kendisine oy talep etti.

Arıcı: "Ayrıştıran değil, birleştiren belediye başkanı olacağım"
Editör: Yaz Dostum
28 Şubat 2024 - 20:43 - Güncelleme: 28 Şubat 2024 - 20:54

31 Mart Yerel Seçimlerine doğru ilerlenen süreçte Bağımsız Silivri Belediye Başkan Adayı Yunus Arıcı, ziyaretlerinde hız kesmiyor. Beraberindeki isimler ile birlikte bugünde Sancak Özsoy Sanayi Sitesini dolaşan Arıcı, esnaflarla bir araya geldi.

Tüm hemşerilerine hayata geçirmek istediği projelerini anlatan Arıcı, başkan seçildiği taktirde ilçe sanayisinin kalkınması adına gerekli adımları atacağını ifade etti.

Arıcı, konuyla ilgili açıklamalarında şunları söyledi:

“Silivri’de sosyal belediyecilik anlayışını en iyi şekilde ortaya koymak adına yola çıktım. Düşenin, darda kalanın, garibin, gurebanın ve yetimin yanında olmayı kendime şiar edindim. Ayrıştıran değil birleştiren bir belediye başkanı olacağım. Bu şehri bir bütün olarak kucaklayacağım. Bugün ziyaret etmiş olduğum sanayi esnaflarımız birebir sohbetlerimizde sorunlarını anlattılar. Çözüm noktasında gereken adımlar seçildiğim vakit atılacak. Silivrililer layık oldukları adil ve eşit hizmete kavuşacaklar. Ben bu doğrultuda şimdiden bana destek olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum.”

Sanayi Sitesi ziyareti Başkan Adayı Arıcı’nın esnaflar ile hatıra fotoğrafları çektirmesinin ardından son buldu.   

Haber: Batuhan Güçlü


























 


YORUMLAR

  • 0 Yorum