Arıcı'dan iki özel firmaya ziyaret

Bağımsız Silivri Belediye Başkan Adayı Yunus Arıcı, seçim çalışmaları kapsamında Gümüşyaka ve Alibey Mahallelerindeki iki ayrı firmayı ziyaret etti.

Arıcı'dan iki özel firmaya ziyaret
Editör: Yaz Dostum
28 Şubat 2024 - 21:39 - Güncelleme: 28 Şubat 2024 - 21:48
Bağımsız Silivri Belediye Başkan Adayı Yunus Arıcı, yerel seçim çalışmaları doğrultusunda Gümüşyaka ve Alibey Mahallelerini ziyaret etti. Esnaflarla ve çevre sakinleriyle görüşerek seçimlerde kendisine oy talep eden Arıcı, hemşerilerinden gelen sorun ve beklentileriyle ilgili bilgiler alıyor.

Son olarak Gümüşyaka’da Engin Otomotiv firma sahibi Engin Ergin ve Alibey’de Yıldız Gayrimenkul sahibi Zeynel Yıldız ile bir araya gelen Arıcı, iki ayrı işletmenin yaşadığı sektörel sıkıntılarını bizzat kendi ağızlarından dinledi.

Silivri’nin ekonomisini canlandırmak ve özel sektör işletmelerini kalkındırmak adına gerekli tüm çabayı göstereceğini ifade eden Arıcı, “Sosyal belediyecilik anlayışımız tüm mahallelerimizde tam anlamıyla hissedilecek” dedi.

Öte yandan söz konusu ziyaretlerde ülke ve ilçe gündemindeki olaylar masaya yatırılırken Arıcı, kendisine ağırlayan iki firma sahibine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.   

Haber: Batuhan Güçlü 







  

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum