Arkaz; "Üç Hilalin Gölgesi Dışında Yapamıyorum!"

İYİ Parti İstanbul Milletvekili olarak Meclis'e giren ancak Meclis'in açılış gününde MHP lideri Devlet Bahçeli'nin elini öpmesi üzerine tepkilerin odağı olan akabinde Bahçeli’nin daveti üzerine İYİ Parti’den istifa ederek MHP'ye geçen Hayati Arkaz, bugünkü basın toplantısında, “Memleketim Yıldızeli’nde MHP’nin ilk İlçe Başkanı benim dedem. Biz 1964 yılından beri ailecek bu işin içindeyiz, Allah da ayırmasın. Bizde bir üç hilal sevdası vardır, onun gölgesi dışında yapamıyorum” diye konuştu.

Arkaz; "Üç Hilalin Gölgesi Dışında Yapamıyorum!"
Editör: Yaz Dostum
29 Haziran 2020 - 19:06 - Güncelleme: 29 Haziran 2020 - 19:12
 
İYİ Parti’den Milliyetçi Hareket Partisi’ne geçen İstanbul Milletvekili aynı zamanda Özel Silivri Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hayati Arkaz; bu sabah gerçekleştirilen basın toplantısında “Benim yanımda çalışan biri, “Ben seni çok seviyorum ama kusura bakma sana oy vermeyeceğim” demiştir. Samimi bir sohbetti. Vallahi billahi biz o insanla hala çalışıyoruz. Şimdi o fikrini değiştirdi artık oy veriyor” tarzında anlatımlarda bulundu. Arkaz’ın konuşması, “Hangi partinize? Eskisine mi, yenisine mi?” sorusuyla bölündü, akabinde malum konu hakkında açıklama getirdi. 

“AİLECEK MHP’LİYİZ”

Arkaz, bu soruya şöyle cevap verdi:

“Benim eski, yeni partim yok. Biliyorsunuz İYİ Parti’ye gittim. Sonra baba ocağım memleketim Yıldızeli’nde MHP’nin ilk İlçe Başkanı benim dedem. Biz 1964 yılından beri ailecek bu işin içindeyiz, Allah da ayırmasın. Bizde bir üç hilal sevdası vardır, onun gölgesi dışında yapamıyorum. Orada doğdum, orada büyüdüm. Babam görev yaptı. Ben ülkü ocaklarının bütün kademelerinde görev yapmış bir insanım.

“BÜTÜN DERDİMİZ TASAMIZ VATANIMIZ, DEVLETİMİZ, MİLLETİMİZ”

Bizim ülkücülerin bir gayesi vardır; milletin derdi bizim derdimiz, mutluluğu bizim mutluluğumuz, sevdası bizim sevdamızdır. Bakın dünyanın hiçbir yerinde hiçbir kesim ülkücüler kadar vatanına, milletine, devletine düşkün olması çok zordur. Bizim geçmişimiz var. İnsan gözünü kırpmadan canını veriyor. Bizim en büyük hassasiyetimiz vatanın ve milletin birliğidir. Renklerimiz, desenlerimiz, düşüncelerimiz, siyasi görüşlerimiz ayrı olabilir ama bizim kalbimiz bir.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum