Arkaz; "İmamoğlu, O Koltuğun Ağırlığını Bilmiyor!"

MHP İstanbul Milletvekili aynı zamanda Özel Silivri Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hayati Arkaz, “Sayın İmamoğlu siyaseti bırakıp İstanbul’a Başkanlık yapsa çok daha iyi olur. Kendisini başarısız buluyorum” dedi.

Arkaz; "İmamoğlu, O Koltuğun Ağırlığını Bilmiyor!"
Editör: Yaz Dostum
29 Haziran 2020 - 17:51 - Güncelleme: 29 Haziran 2020 - 17:52
 
MHP İstanbul Milletvekili aynı zamanda Özel Silivri Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hayati Arkaz’ın bu sabah gerçekleştirdiği basın toplantısında kendisine yöneltilen soru üzerine, 23 Haziran 2019'da tekrarlanan İstanbul seçiminin ardından ikinci kez İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’nun göreve gelişinden bugüne olan hizmet performansını değerlendirdi. İmamoğlu’nun “Parti Başkanı” gibi hareket ettiğini ileri süren Arkaz, “Kazandıktan sonra siyaset olmaz” şeklinde konuştu.

“BAŞARISIZ BULUYORUM”

Arkaz, yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: “Sayın İmamoğlu siyaseti bırakıp İstanbul’a Başkanlık yapsa çok daha iyi olur. Kendisini başarısız buluyorum. Kazandığı gibi siyaset ve seyahatler yapmaya başladı. İstanbul’un başkanı bir kere bilgi birikimi, kültürü, eğitimi, tecrübesi olması lazım. İstanbul’u yönetmek kolay iş değil. İstanbul’u iyi tanımak lazım. O koltuğun ağırlığını bilmek lazım. Ekibinin iyi olması lazım. Volkan Yılmaz siyaset yapmıyor, ötekileştirmiyor, işini gücünü yapıyor adam. Halkın arasında. Sabah akşam, hafta sonu, bayram seyran hep sahada. Kazandıktan sonra siyaset olmaz. Parti başkanı değil ki.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum