Selami Değirmenci - Volkan Yılmaz Kıyaslaması!

MHP İstanbul Milletvekili aynı zamanda Özel Silivri Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hayati Arkaz’ın bu sabah gerçekleştirdiği basın toplantısında MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın da hazır bulundu. “Hiç Silivri’de bir belediye başkanının sahada sabah akşam gezdiğini gördünüz mü?” diye soran Yalçın, Selami Değirmenci’nin ismini karşılık olarak alsa da etkin ismin Volkan Yılmaz olduğu kanaatinden ötürü bu cevabı kabul etmedi.

Selami Değirmenci - Volkan Yılmaz Kıyaslaması!
Editör: Yaz Dostum
29 Haziran 2020 - 17:19
 
MHP İstanbul Milletvekili ve aynı zamanda Özel Silivri Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hayati Arkaz; bu sabah bir basın toplantısı gerçekleştirerek sel, koronavirüs ve Silivri özelindeki değişim üzerine birkaç başlık altında değerlendirmelerde bulundu. Toplantıda MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın da hazır bulundu. Programın soru cevap kısmında Yalçın ve basın mensupları arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

YALÇIN; “DEĞİRMENCİ DE SAHADAYDI AMA YILMAZ KADAR DEĞİL”

“Burada hepiniz Silivri’de yerel gazetecilik yapıyorsunuz” diyen Yalçın, “Hiç Silivri’de bir belediye başkanının sahada sabah akşam gezdiğini gördünüz mü?” şeklinde bir soru yöneltti. 

Bir basın mensubu, “Gördüm. Selami Değirmenci” diye cevap verdi.

Başkan Yalçın, “Selami Değirmenci döneminde takipteydim, o kadar çok değil. O zaman Silivri küçüktü. Ben Silivri’nin yerlisiyim, biliyorum Selami Değirmenci’yi. Ben onu iyi tanıyorum. Selami beyde gezdi ama Silivri küçüktü” şeklinde yanıtladı.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum