Arpa Desteği Alan Dinçoğlu; "Başkanımız Bizim Arkamızda!"

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın “Çiftçiye Tohum Desteği Projesi” kapsamında 300 dönüm araziye ekilen tohumluk arpalardan ücretsiz yararlanan bölge çiftçilerimizden Muharrem Dinçoğlu, “Bundan büyük mutluluk olur mu? Başkanımızdan Allah razı olsun. Başkanımız bizim arkamızda. Daha önce böyle bir şey görmedik, duymadık” dedi.

Arpa Desteği Alan Dinçoğlu; "Başkanımız Bizim Arkamızda!"
Editör: Yaz Dostum
28 Temmuz 2020 - 22:07
 
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın “Çiftçiye Tohum Desteği Projesi” kapsamında ekilen tohumluk arpalar hasat edilerek bölge çiftçilerine dağıtılmıştı. Arpa desteği alan çiftçilerden Muharrem Dinçoğlu isimli vatandaş, destekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a teşekkür etti. 
 
“HAKİKATEN BÜYÜK PROJE”

Hibe olarak aldığı tohum desteği ile ilgili Silivri Bel TV’ye konuşan Dinçoğlu, şunları söyledi:
“Bu Silivri çiftçisi, hayvancısı için hakikatten büyük bir proje. Yani en azından seneye gönül rahatlığıyla sertifikalı tohumumuzu ekeceğiz. Seneye arpamız olacak. Yani devamlılığı olacak. Saman desteğimizi de aldık. Bu sene 50 balya, seneye 100 olur. Belediyemizin çiftçiye tarıma verdiği değer her yerde takdir görüyor. Yani bunlar çiftçiler, hayvancılar için güzel şeyler. Bundan büyük mutluluk olur mu? Başkanımızdan Allah razı olsun.

“MERANIN DA SÖZÜNÜ ALDIK”

Başkanımız bizim arkamızda. Daha önce böyle bir şey görmedik, duymadık. Başkanımız şimdi söz verdi merayı ıslah edeceğiz. Meradan da faydalanacağız seneye. Mutluluktan başka bir şey diyemem ki."
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum