Bölge Çiftçisi: "Başkan Yılmaz; İçimizden Biri"

Silivri Belediyesi’nin ürettiği tohumluk arpa desteğinden alan bölge çiftçilerimizden Salim Çalkın, “Belediyemizin çiftçilerimizin yanında olması bizi tabi çok memnun etti. Başkanımızın uzun yıllar göreve devam etmesini arzu ediyoruz. İçimizden biri. Bu yapılan hizmet çiftçiye çok değer verildiğini gösteriyor” dedi.

Bölge Çiftçisi: "Başkan Yılmaz; İçimizden Biri"
Editör: Yaz Dostum
28 Temmuz 2020 - 22:19
 
Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından belediyeye ait arazilere ekilen 300 dönüm tohumluk arpalar geçtiğimiz gün küçük ve orta ölçekli 500 çiftçiye ücretsiz dağıtılmıştı. Destekten faydalanan bölge çiftçilerimizden Salim Çalkın, Silivri Bel TV aracılığıyla memnuniyet duygularını ifade etti.

“HEM SERTİFİKALI HEM ÇOK KALİTELİ TOHUM”
 
Salim Çalkın, şunları söyledi: “Başkanımızdan, devletimizden, milletimizden Allah razı olsun. Böyle bir etkinliği köyümüze yaptıkları için ayrıca teşekkür ediyorum. Bölge çiftçimize hayırlı olsun. Bizlere dağıtılan tohumluk arpa hem sertifikalı hem çok kaliteli bir tohum.

“ÇİFTÇİLERİMİZE BEREKETLİ OLSUN”

Bizim gibi ekip biçip değerlendirecek olan çiftçilerimize bereketli olsun. 45 yıldır çiftçilik yapıyorum. Arazilerimiz tarım arazisi. Biz topraklarımızı satmadık. Satan arkadaşlarımız da çok pişman oldular.

“BAŞKANIMIZIN UZUN YILLAR GÖREVE DEVAM ETMESİNİ İSTİYORUZ”

Belediyemizin çiftçilerimizin yanında olması bizi tabi çok memnun etti. Başkanımızın uzun yıllar göreve devam etmesini arzu ediyoruz. İçimizden biri. Bu yapılan hizmet çiftçiye çok değer verildiğini gösteriyor.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum