Artar, TÜGVA'nın, Yaz Okulu ve Doğa Kampı Programları Hakkında Bilgi Aldı

Türki̇ye Gençli̇k Vakfı (TÜGVA) İstanbul İl Temsi̇lci̇li̇ği̇ tarafından düzenlecenek olan Yaz Okulu ve Doğa Kampı Programları ile alakalı fikir alışverişinde bulunmak adına TÜGVA Silivri Temsilciliği Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar'ı ziyaret ettiler.

Artar, TÜGVA'nın, Yaz Okulu ve Doğa Kampı Programları Hakkında Bilgi Aldı
Editör: Yaz Dostum
13 Haziran 2021 - 20:58
Türki̇ye Gençli̇k Vakfı (TÜGVA) İstanbul İl Temsi̇lci̇li̇ği̇, geleceğin teminatı gençlerin eğitim hayatlarını destekleyecek, ahlaki ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunacak okulu ve lise doğa kampı programlarıyla öz güveni yüksek, yenilikçi, çalışkan, iyi ahlaklı, merhametli, başarılı ve sorumluluk sahibi gençler yetiştirilmeyi hedefleniyor.

Yaz tatilinin verimli bir şekilde değerlendirilmesini amaçlayan programlar kapsamında fikir alışverişinde bulunmak adına TÜGVA Silivri Temsilciliği Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar'ı makamında ziyaret ettiler.

Programlar ile ilgili yapılan istişarelerde TÜGVA Silivri Temsilciliği Üyeleri, yapmış olduğu bilgilendirmelerinde öğrencilerin hem eğlenmiş hem de kendini yönetmeyi bilen, saygılı, açık görüşlü, sorumluluk alan, karakteriyle, ahlakıyla ve bilgi birikimiyle, çevresine karşı farkındalık kazanan bilinçli bireyler olarak yeni eğitim ve öğretim yılına başlayacaklarını ifade ettiler.

Öte yandan yapılan sohbetler de programlar kapsamında yürütülecek faaliyetler hakkında da bilgi edinen Artar, TÜGVA ekibine ziyaretleri için teşekkür temennilerini aktardı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum