Silivri TÜGVA'dan, Doğa Kampına Davet

Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) Ege Denizi'nin kuzey kesiminde yer alan Saros Körfezi'nde düzenleyeceği lise öğrencilerini kapsayan Doğa Kampı etkinlikliğiyle alakalı TÜGVA Silivri Temsilciliği Üyeleri, Cumanamazı sonrası camiilerden çıkan vatandaşlara bilgilendirme broşürü dağıttı.

Silivri TÜGVA'dan, Doğa Kampına Davet
Editör: Yaz Dostum
13 Haziran 2021 - 21:01
Liseye giden öğrencilerin, şehrin kalabalığından uzaklaşması ve okul yorgunluğunu üzerlerinden atmalarını sağlamak adına Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından mavinin ve yeşilin birleştiği doğal güzellikleriyle göz kamaştıran Ege Denizi'nin kuzey kesiminde yer alan Saros Körfezi'nde düzenlenecek olan Lise Doğa Kampı etkinliğiyle alakalı Cumanamazı sonrası camiilerden çıkan vatandaşlara bilgilendirme broşürü dağıttı.

Konu hakkında bilgilendirmede bulunan TÜGVA Silivri Temsilcisi Hasan Özen sunları kaydetti:

TÜGVA İstanbul Doğa Kampı’na katılacak gençlerimiz; yapılacak olan spor etkinlikleriyle kendilerini daha zinde hissedecek ve senenin yorgunluğunu üzerlerinden atmış olacaklar. Tamamı deniz manzaralı amfi tiyatroda yapılan Sahne etkinlikleri ile hiç tatmadıkları eğlenceleri tadacak gelen alanlarında uzman konuşmacılarla yeni bilgiler edinecekler.

Kampa katılan gençlerimizin yapacağı sportif faaliyetlerden bazıları; mini golf, pentatlon, ip parkuru, canlı langırt, futbol, voleybol, mangala, mas güreşi, halat çekme, satranç ve daha birçok eğlenceli faaliyetler…

Sportif faaliyetlerimizin yanında gençlerimiz, temel dini bilgileri öğrenecek, Peygamber Efendimiz’in (S.A.V.) hayatından beslenecek, 40 Hadis Ezberleme yarışmasında hediyeler kazanacak. Kısacası geleceğin gençliğinin tohumlarını bu yaz atacağız; dolayısıyla seni de aramızda görmek istiyoruz.

İstanbul’un Farklı ilçelerinden 14 – 18 yaş gruplarından gençlerimiz bir araya gelerek yeni arkadaşlar edinip yeni dostluklara yelken açacak. Fakat amaç sadece eğlendirmek değil, aynı zamanda şuur kazandırmak, yeni dostluklar kurarak kardeşlik bağlarını güçlendirmek; nihayetinde ümmet bilincini temin etmektir.

3 Etap Erkek 3 Etap Hanım olmak üzere toplamda 6 Etap sürecek TÜGVA Lise Doğa Kampına katılım tamamen ücretsiz olup, öğrencilerimizin kamp alanına ulaşımları ve günlük 3 öğün yemekleri tarafımızca karşılanacaktır.

Başvuru Tarihi

3 Etap Erkek, 3 Etap Hanım olmak üzere toplamda 6 Etap

KAMP TAKVİMİ

23-27 HAZİRAN (1.ETAP ERKEK)

27 HAZİRAN-01 TEMMUZ (2.ETAP ERKEK)

01-05 TEMMUZ (3.ETAP ERKEK)

06-10 TEMMUZ (4.ETAP HANIM)

10-14 TEMMUZ (5.ETAP HANIM)

14-18 TEMMUZ (6.ETAP HANIM)

Bilgi ve BaşvuruTELEFON

0216 343 14 53

MAİL

[email protected]

Başvuru Formuna istanbul.tugva.org internet sitesi üzerinden ulaşılabilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum