Silivri TÜGVA, can dostlarımızın yanında!

Yazın sıcak günlerinde sokak hayvanlarının susuz kalmasını önlemek, yaşam mücadelelerine destek olmak amacıyla seferber olan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Silivri Temsilciliği Üyeleri, ilçenin çeşitli noktalarındaki can dostlarımıza yardım eli uzatarak onlara su ve mama dağıtımı gerçekleştirdi.

Silivri TÜGVA, can dostlarımızın yanında!
Editör: Yaz Dostum
13 Haziran 2021 - 21:06 - Güncelleme: 13 Haziran 2021 - 21:10
Daha yaşanabilir bir dünya için ve doğal yaşamı korumak amacıyla Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Silivri Temsilciliği sokak hayvanlarını unutmadı. Yazın sıcak günlerinde sokak hayvanlarının susuz kalmasını önlemek, yaşam mücadelelerine destek vermek amacıyla seferber olan TÜGVA'lı gençler ilçenin çeşitli noktalarında can dostlarımıza su ve mama dağıtımı gerçekleştirdi.
 
Sokak hayvanlarının şehir yaşamında hayatlarını rahatlıkla sürdürmelerini sağlamak ve bu konuda toplumsal farkındalık yaratmak isteyen Silivri TÜGVA, gelecek kuşaklara yaşanabilir bir dünya bırakmayı hedefliyor.
 
Konuyla ilgili bilgilendirmede bulunan TÜGVA Silivri Temsilcisi Hasan Özen, doğa mirasına sahip çıkma adına bu tür faaliyetlere devam edeceklerinin altını çizerek, can dostlarımızı besleyen tüm gençlere teşekkür temennilerini aktrdı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum