Aşkın; "CHP, Silivri Belediyesi'nin Başarısını Hazmedemiyor!"

MHP Grup Başkanvekili Sultan Aşkın, CHP Grup Başkanvekili Süheyl Kırkıcı’nın bütçe eleştirilerine kayıtsız kalmadı. Volkan Yılmaz Başkanlığındaki Silivri Belediyesi’nin şeffaf, sorumlu, adil ve dürüst yönetildiğini söyleyen Aşkın, “CHP Grubu’nun performans programı ve bütçeye ilişkin yaptığı eleştiriler Silivri’mize katkı sunmaktan ziyade, başarılı bir belediye yönetimini hazmedememe belirtileridir” diye konuştu.

Aşkın; "CHP, Silivri Belediyesi'nin Başarısını Hazmedemiyor!"
Editör: Yaz Dostum
16 Ekim 2020 - 23:23
MHP Grup Başkanvekili Sultan Aşkın, 2021 Mali yılı programı ve bütçesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporu görüşmelerinde muhalefet kanadına cevap getirirken, Volkan Yılmaz Başkanlığındaki Silivri Belediyesi’nin doğru yönetildiğine de vurgu yaptı.
 
“GEÇMİŞ DÖNEMDE VAAT EDİLENLERE VE YAPILANLARA BAKMAK LAZIM”

Aşkın, bütçe savunmasında şunları kaydetti:
“Vaat edilen bir şeyi değerlendirmek için öncelikle vaat edilen taraftan öncesinde yapılanlara bakarak değerlendirme yapmak gerektiğini düşünüyorum. Çünkü yapılanlar yapılacakların her zaman teminatıdır.

“CHP, BAŞARILI BİR BELEDİYEYİ HAZMEDEMİYOR”

Silivri Belediyesinin MHP iktidarında olan yatırımlara baktığımızda, performans programı ve bütçeyi eleştiren CHP’nin göreceği; mali açıdan doğru ve tasarruflu bir yönetim anlayışı, kaynakları doğru kullanan bir belediye, daima vatandaşının yanında olan bir yönetim, sosyal belediyeciliğin Silivri’nin merkezinden en uzak köylere kadar uygulandığı belediyecilik anlayışı, Kovid-19 salgınına rağmen kesintisiz ve kalitesi hiç düşmeyen belediye hizmetleridir… Yani kısaca CHP Grubu’nun kendi döneminde görmediği ve göremeyecekleri bir yönetim ve hizmet anlayışıyla, dillerinden hiç düşürmedikleri vizyon anlayışıdır. Bu nedenle ki CHP Grubu’nun performans programı ve bütçeye ilişkin yaptığı eleştiriler Silivri’mize katkı sunmaktan ziyade başarılı bir belediye yönetimini hazmedememe belirtileridir.

"NAFİLE BİR ÇABA"

CHP’nin vadetmekle, adamakla mal tükenmez anlayışı üzerine kurduğu eleştirilerinin Silivri Belediyesini geçmişte hizmet anlamında başarısız ve borç yükü sürekli artan bir belediye haline getirdiği hepimizin malumu. Bu sebeple mevcut yönetimden de aynı yanlış anlayışı devam ettirmesi beklentisi nafile bir çabadan öteye gidemez. Önümüzdeki dönem belediye yönetiminin bu başarısının katlanarak artacağından hiç şüphemiz olmadığını belirterek, 2021 Mali yılı programı ve bütçesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun hayırlara vesile olmasını dilerim.”
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum