Güler: "Kayıp 10 Yıldan Daha Güzel Performanslar Sergileyeceğiz!"

CHP Grup Başkanvekili Süheyl Kırkıcı’nın ardından 2021 Mali yılı programı ve bütçesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporuna ilişkin değerlendirmede bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Filiz Güler, “Silivri Belediyemizin bütçesini daha iyi yerlere getireceğiz” diyerek Başkan Volkan Yılmaz’a olan desteklerini açıkça ifade etti.

Güler: "Kayıp 10 Yıldan Daha Güzel Performanslar Sergileyeceğiz!"
Editör: Yaz Dostum
16 Ekim 2020 - 22:39
 
“SİLİVRİ HALKI NEYİN NE OLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLİYOR”

AK Parti Grup Başkanvekili Filiz Güler, konuya ilişkin şunları söyledi:
“Değerli hazirun, çok kıymetli Silivrili hemşerilerimiz hepinizi sevgi ve saygıyla AK Parti Grubum adına selamlıyorum. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Az önce CHP Grup Başkanvekili Süheyl Kırkıcı görüşlerini sundu.“CHP döneminde yapamadık çünkü engellendik” söylemlerine karşılık vermeyeceğim, neyin ne olduğunu herkes biliyor. Geçen dönemin performansı ve bütçe onayını Silivri halkımız verdi.

“SİLİVRİ BELEDİYESİ’NE DESTEĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

Bu dönem yapılacak olanları da zaten görüyorlar. İnşallah kaybettiğimiz 10 yılın üzerine önümüzdeki yıllarda çok daha güzel performanslar sergileyeceğiz. Silivri Belediyemizin bütçesini daha iyi yerlere getireceğiz. Bunun için sizlere elimizden gelen desteğin daha fazlasını vermeyi süreceğiz.”
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum