Aslı Naz Konakları'nın Lansmanında Ünlüler Geçidi Yaşandı

Başkent İnşaat imzasıyla Silivri’nin en değerli bölgelerinden biri olan Alipaşa mevkiinde konumlanan Aslı Naz Konakları’nın temel atma törenine 'Diva' lakabıyla özdeşleşen Türk sanat müziğinin efsane ismi Bülent Ersoy başta olmak üzere birbirinden ünlü isimler akın etti.

Aslı Naz Konakları'nın Lansmanında Ünlüler Geçidi Yaşandı
Editör: Yaz Dostum
18 Ocak 2023 - 20:57 - Güncelleme: 19 Ocak 2023 - 17:13
Sektörde öncü kuruluşlar arasında yerini alan Başkent İnşaat, bu defa ilhamını Silivri’nin gücü ve ışıltısından alıyor. Silivri'miz için zamansız projelere imza atmaya hazırlanan Başkent İnşaat, ilk adımı bugün Aslı Naz Konakları ile attı. Sıcak bir yuva vaat etmesinin yanında karlı bir yatırım aracı da olan Aslı Naz Konakları’nın lansman organizasyonu, Başkent İnşaat’ın sahibi iş insanı Uğur Vergili’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Etkinliğe Türk Sanat Müziği nin yaşayan efsanesi Diva Bülent Ersoy başta olmak üzere çok sayıda ünlü isim ve sosyal medya fenomeni katıldı.



 İŞ İNSANI UĞUR VERGİLİ’NİN DAVETİNE ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Başkent İnşaat, sektörde edindiği 10 yılı aşkın tecrübe ile, piyasa gerçeklerine uygun fiyat politikası sayesinde, lüks ve konfor arayışında olan değerli müşterilerine keyifli yaşam alanları sunacak. İş dünyasında fark yaratan atılımlarıyla dikkat çeken iş insanı Uğur Vergili tarafından hayata geçirilen proje için bugün gerçekleştirilen temel atma törenine ünlü isimlerden Bülent Ersoy, Petek Dinçöz, Demet Şener, Alişan, Selahattin Alpay, Lara, Derya Bedavacı, Şenol İpek, Tanju Çolak, Ece Erken, Özlem Yıldız, Saba Tümer, Buse Varol, Ebru Polat, İsmail Türüt; sosyal medya fenomenlerinden ise Nagihan Karadere, Adem Kılıçlı, Recep Demiray, Vural Music, Lanet Bebe, Gamze Acet, Semra Aydemir katıldı.



SİLİVRİ’NİN PROTOKOL MENSUPLARI DA LANSMANDAYDI

Lansman organizasyonunda İYİ Parti İlçe Başkanı Gökhan Ceylan, Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avlu, Ülkü Ocakları İstanbul 6. Bölge Başkanı Erhan Özkök, Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Bedel, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı, Silivrispor Kulübü Başkanı Akgün Duru, Alibey Spor Kulübü Başkanı Ali Tonta ve Güreş Ağası Çetin Ceylan da yer aldı. Öte yandan Kıbrıs, İstanbul, Samsun ve çevre illerin iş dünyasından yoğun bir katılım oldu.



430 MEGA LÜKS DAİRE

İdeal bir yaşam alanı ve mükemmel bir yatırım fırsatı sunan Başkent İnşaat, 11 blok 430 daireden oluşan Aslı Naz Konakları ile Silivri’de lüks ve konforun yeni adı olma noktasında son derece iddialı… Silivri’nin ihtişamını ve ışıltısını yansıtan Aslı Naz Konakları’nı hem oturum amaçlı hem de yatırım amaçlı düşünenler en avantajlı seçeneklerle kazanmaya başlayacak.

Hazal BAŞARAN



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum