Balcıoğlu'ndan mazot, gübre, fide, tohum vb. tarım desteği almak isteyen çiftçilere duyuru

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 2023 yılı tarım destek başvurularının önümüzdeki günlerde başlayacağını duyurdu. Bu kapsamda üreticilere yazlık sebze fidesi, kışlık sebze fidesi, mazot, yağlık, ayçiçeği tohumu, silajlık mısır tohumu, gübre ve malç naylonu, sarı yapışkan tuzak destekleri verilecek.

Balcıoğlu'ndan mazot, gübre, fide, tohum vb. tarım desteği almak isteyen çiftçilere duyuru
Editör: Yaz Dostum
20 Ocak 2023 - 12:07
CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 2023 yılı tarım destek başvurularını 23 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında toplayacağını duyurdu.

Balcıoğlu, açıklamasında şu notları aktardı:

"Çiftçilerimizin Dikkatine,

2023 yılı tarım destek başvuruları önümüzdeki günlerde başlayacaktır. Başvuru esnasında zaman kaybını önlemek amacıyla ÇKS veya Ziraat Odası belgeleri ile traktör ruhsat fotokopilerinin 10 Ocak 2023 tarihine kadar Müdürlüğümüzün whatsapp veya mail adresine gönderilmesi gerekmektedir. Göndermeden önce aşağıdaki hususlara dikkat edilmelidir.

ÇKS veya Ziraat Odası Belgesi 2023 üretim dönemine ait olmalıdır.

ÇKS belgeleri E-Devlet üzerinden alınmalı ve PDF dosya formatı olarak gönderilmelidir. (Ekran görüntüsü, ekran görüntüsünden veya fotoğraftan yapılan PDF formatları sisteme veri işlemek için uygun olmadığından kabul edilmeyecektir.)

ÇKS veya Ziraat odası belgesinin tüm sayfaları bulunmalıdır.

Traktör ruhsatı üzerindeki isim ile ÇKS belgesindeki isim aynı kişi olmalıdır (Traktör ortak veya varisli ise ilgili belge idareye ibraz edilmelidir.)"

WhatsApp: 0531 724 29 70
Mail: [email protected]
DESTEK İÇİN: 0212 449 92 00

YORUMLAR

  • 0 Yorum