Atabek Konutlarında anahtar teslim töreni yapıldı

Atabek Konutları, teslim tarihi olarak vaat ettiği 30 Haziran 2022 tarihinde anahtar teslim töreni gerçekleştirdi.

Atabek Konutlarında anahtar teslim töreni yapıldı
Editör: Yaz Dostum
01 Temmuz 2022 - 20:28 - Güncelleme: 01 Temmuz 2022 - 20:35
Silivri Yeni Mahalle’de toplamda 17 bin 583 metrekareden oluşan; 336 daire, 6 ticari dükkan, geniş yaşam alanları, spor sahaları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, restoran ve amfi tiyatro gibi sosyal donatı alanları olan çok büyük bir kompleks niteliğindeki Atabek Konutları için Atabek Şirketler Grubu Can İthalat İhracat ve Pazarlama Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Can tarafından anahtar teslim töreni gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açılış konuşmasını gerçekleştiren Can, Atabek Konutlarından ev sahibi olan vatandaşları tebrik etti.



CAN: BUNDAN 4 SENE ÖNCE SİLİVRİ’YE DEĞER KATMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK

Alaattin Can, şöyle konuştu:


 “Bizler Silivri’nin en büyük projelerinden biri olan Atabek Konutlarını sizlere zamanında teslim edebilmek için gece gündüz çalıştık. Bunu mümkün kılan başta proje müdürümüz Nizamettin bey, satış müdürümüz Evren bey ve muhasebe müdürümüz Sedat bey başta olmak üzere bütün ekibimize tek tek teşekkür ediyorum. Bundan 4 sene önce babam Ahmet Hamdi Can ile Silivri’ye değer katmak için yola çıktık. Amacımız sizlere yemyeşil bir doğanın içinde geniş sosyal olanakları olan, konforlu, kaliteli yaşam alanları sunmaktı. Bu konuda babamla çok çalıştık fakat babam yaklaşık 9 ay önce vefat etti. Bize güzel bir proje bıraktı, bizde onun vizyonuna uygun bir şekilde projemizi geliştirdik ve tamamladık.

“UMARIM BURADA BİR ÖMÜR BOYU ÇOK GÜZEL YAŞAM SÜRERSİNİZ”

Amacımız burada sizlere kaliteli, mutlu, huzurlu bir yaşam sunabilmek, güzel anılar yaşamanızı sağlamak. Umarım burada yaşam başladığı zaman, bir ömür boyu çok güzel yaşam sürersiniz. Atabek Konutları sizlere ve tüm Silivri’ye hayırlı uğurlu olsun.”

Alaattin Can, açılış konuşmasının akabinde projeden ilk daire sahibi olan Hale Aldemir’e temsili olarak anahtarını teslim etti.

Anahtar teslim töreni, toplu fotoğraf çekimi ile son erdi.

Haber : Hazal BAŞARAN



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum