Avcılar Derneği'nin yeni başkanı Ediz Özkanlı oldu!

Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği’nin 2. Olağan Kongresi'nde Ediz Özkanlı, tek liste ile yönetim kurulu başkanlığı görevine seçildi.

Avcılar Derneği'nin yeni başkanı Ediz Özkanlı oldu!
Editör: Yaz Dostum
02 Ağustos 2021 - 19:20
Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 salgın hastalığı dolayısıyla Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği’nin seçimli olağan kongresi sürekli ertelenmek durumunda kalıyordu. Normalleşme süreci kapsamında heyecanla beklenen kongre önceki gün gerçekleşti. 

Silivri Sanayi Sitesi’nin Toplantı Salonu (E-5 Girişi) Mimarsinan Mah. Ahkam Sk. No:6 Silivri/İstanbul adresinde düzenlenen kongre pandemi nedeniyle kısıtlı katılımcı ile yapıldı.

Avcılık sporuyla ilgili turnuvalarda birçok başarılar elde ederek dereceler kazanan Ediz Özkanlı, Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği’nin yönetim kurulu başkanlığı görevine tek liste ile talip oldu. Açık usulle yapılan seçimde Özkanlı, tüm katılımcıların oyunu alarak derneğin yeni başkanı oldu.

Konuyla ilgili açıklamasında Özkanlı, tüm avcılara layık bir başkan olacağını belirterek kendisine destek veren kişilere teşekkür temennilerini aktardı.

Kongrede katılımcılar arasında şu isimler vardı;

"Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, AK Parti İBB ve Silivri Meclis Üyesi Sami Barlas, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı, Silivri Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Şaban Erdan ve Silivrispor Başkan Yardımcısı Nuri Çolakoğlu.

Özkanlı'nın belirlediği yönetim kurulundaki isimler şöyle;

Asil Üyeler; Ediz Özkanlı (Başkan), Ahmet Gür, Özgür Çakır, Mehmet Ural, Sercan Akar, Serkan Uzun, Salim Sarıkazal, Mustafa Batur, Adnan Yalçın

Yedek Üyeler; Mehmet Coşkuntuna, Salih Nakkaşçıoğlu, Yiğit Kanburoğlu, Onurhan Kula, Rıza Ataç, Semih Kasçı, Burhan Yürük, Ali Eren, Murtaza Çeltik

Denetim Kurulu Asil Üyeler; Zekeriya Uygun, Emre Ekimci, Uğur Akbaba

Denefim Kurulu Yedek Üyeler; Seyfi Uçar, İlhan Albayrak, Ender Ece.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum