Zehra Gümüşay'a Ödülünü Celalettin Yazıcı Verdi

Selimpaşa Topatan Kavunu ve Bamya Festivali’ne katılan AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Celalettin Yazıcı, En İyi Bamya Yemeği Yarışması’nda 1'inci olan Zehra Gümüşay’a ödül takdiminde bulundu.

Zehra Gümüşay'a Ödülünü Celalettin Yazıcı Verdi
Editör: Yaz Dostum
02 Ağustos 2021 - 19:14 - Güncelleme: 02 Ağustos 2021 - 19:17
Silivri Belediyesi’nin düzenlediği Selimpaşa Topatan Kavunu ve Bamya Festivali, 31 Temmuz tarihinde yapıldı. Ülkemizin birçok ilinde meydana gelen orman yangınları nedeniyle etkinliğin konser ve eğlence programları ileri bir tarihe ertelenirken, festival Selimpaşalı kadınların hazırladığı bamya yemekleri ile bölgede yetiştirilen kavun ve bamyaların mücadelesine sahne olan yarışma ile gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın ev sahipliğinde yoğun katılımla düzenlenen festivalde AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Celalettin Yazıcı da hazır bulundu.

SELİMPAŞALI KADINLAR HÜNERLERİ, ÜRETİCİLER MAHSULLERİ İLE JÜRİ KARŞINDAYDI

Toplumu üretime teşvik etmek, bölgenin tarım ürünlerini tanıtmak ve üreticileri desteklemek amacıyla gerçekleştirilen festival kapsamında, Selimpaşalı kadınların birbirinden lezzetli bamya yemekleri ve çiftçilerin sezon boyunca gözü gibi baktığı mahsulleri jüri karşısına çıktı. 

DERECEYE GİREN YARIŞMACILAR ALTIN, PARA ÖDÜLÜ VE CHECK-UP İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

En İyi Bamya Yemeği Yarışması’nda derece kazanan isimler jurinin değerlendirmeleri doğrultusunda açıklandı. Zehra Gümüşay birinci, Sadiye Kanlı ikinci, Emel Pınarlı ise üçüncü oldu. Yarışmanın birincisi çeyrek altın almaya hak kazanırken, ikincisi gram altın, üçüncüsü ise yarım gram altın ile ödüllendirildi.

BİRİNCİ OLAN ZEHRA GÜMÜŞAY ÖDÜLÜNÜ ALIRKEN GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Yarışmada birincilik kazanan Zehra Gümüşay'a çeyrek altın ödülü AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Celalettin Yazıcı tarafından takdim edildi. Ödülünü alırken duygu dolu anlar yaşayan ve gözyaşlarına hakim olamayan Gümüşay, ödüle layık görülmekten büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum