Bakan Karaismailoğlu: "Silivri'nin Projelerinin Hepsini 2023'e Kadar Yapacağız!"

Silivri Mimar Sinan Köprüsü ile Boğluca Deresi üzerindeki Kısa Köprü’nün açılış töreni için Silivri’ye gelen ve bu çerçevede ilk ziyaretini AK Parti Silivri İlçe Başkanlığına gerçekleştiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, burada yaptığı konuşmada, “E-5’te olan sıkıntıları, denizde beklediğiniz taleplerin hepsini biliyoruz. İnşallah bunları bir program dahilinde yapacağız. Hiçbir endişeniz olmasın, göğsünüzü gere gere sokakta dolaşın” dedi.

Bakan Karaismailoğlu: "Silivri'nin Projelerinin Hepsini 2023'e Kadar Yapacağız!"
Editör: Yaz Dostum
18 Ekim 2021 - 14:08 - Güncelleme: 18 Ekim 2021 - 14:13
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Mimar Sinan’ın eseri Silivri Mimar Sinan Köprüsü ile Boğluca Deresi üzerindeki Kısa Köprü'nün restorasyon çalışmalarının ardından tertip edilen açılış töreni için bugün ilçemize geldi. İlk ziyaretini AK Parti Silivri İlçe Başkanlığına yapan Karaismailoğlu, burada İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, yönetimi, meclis üyeleri, teşkilat mensupları, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı ve şoför esnafları ile istişarelerde bulundu.



“CUMHURBAŞKANIMIZ VAR OLDUĞU MÜDDETÇE BU ÜLKENİN SIRTI YERE GELMEZ”

İl Başkan Yardımcısı Adem Yıldırım ve İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca’nın da hazır bulunduğu toplantıda ise Bakan Karaismailoğlu, Silivri ile ilgili verdiği sözde şu ifadeleri kaydetti:

“Silivri’nin projelerini, ihtiyaçlarını biz çok iyi biliyoruz. 2023’e kadar hepsini yapacağız. E-5’te olan sıkıntıları, denizde beklediğiniz taleplerin hepsini biliyoruz. İnşallah bunları bir program dahilinde yapacağı. Hiçbir endişeniz olmasın, göğsünüzü gere gere sokakta dolaşın. Sayın Cumhurbaşkanımız var olduğu müddetçe bu ülkenin sırtı hiçbir zaman yere gelmeyecektir.”

Hazal BAŞARAN

YORUMLAR

  • 0 Yorum